Beoordelingen van De 7 Schaken

1016 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
1016 beoordelingen
datum score
Loes
Beoordeeld op: 13/11/2019
Loes beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het eten was goed, maar de bediening zeer traag...

Het eten was goed, maar de bediening zeer traag. We moesten zo'n 10tal minuten wachten tot we eindelijk onze biertjes kregen. De tijd tussen voorafje en hoofdgerecht, en tussen hoofdgerecht en koffie was ook telkens veel te lang.

Lisette
Beoordeeld op: 11/11/2019
Lisette beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

lekker eten en een goede bediening....

lekker eten en een goede bediening.

Jan
Beoordeeld op: 11/11/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellige, Antwerpse sfeer; één van de schaars...

Gezellige, Antwerpse sfeer; één van de schaars wordende plekken waar men nog traditionele, regionale gerechten kan eten die bovendien erg fijn worden bereid.

Jan
Beoordeeld op: 09/11/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het blijft een zeer gezellige zaak met lekker...

Het blijft een zeer gezellige zaak met lekker eten en een prima bediening. De lekkerste stoofvlees-met-frietjes van ‘t Stad.

Nancy
Beoordeeld op: 05/11/2019
Nancy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was super lekker en vooral de verse...

Het eten was super lekker en vooral de verse frietjes konden ons bekoren!! De huiswijnen per glas waren ook lekker vooral de rosé die ik dan zelf gedronken heb. Een fijne afsluiter van onze teambuilding!

Sven
Beoordeeld op: 04/11/2019
Sven beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

We hebben er fijn gegeten, kader was prima,...

We hebben er fijn gegeten, kader was prima, alleen bediening was niet top. We kregen ons drinken pas bij het eten en toen we wilde betalen moesten we ook lang wachten.

Gert
Beoordeeld op: 03/11/2019
Gert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Snelle service en lekker gegeten, zoals steeds...

Snelle service en lekker gegeten, zoals steeds !

Anneke
Beoordeeld op: 02/11/2019

We kwamen punt 19h aan en verheugden ons. Als...

We kwamen punt 19h aan en verheugden ons. Als we zeiden dat we gereserveerd hadden werd ons prompt onvriendelijk gezegd dat alles vol is en als we op onze reservatie verwesen nog onbeschofter dat er tenslotte andere mensen al een jaar op een reservatie wachten. Nooit meer in dit restaurant waar onprofessioneel gewerkt wordt.

Bob
Beoordeeld op: 31/10/2019
Bob beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

lekker eten en verzorgd gepresenteerd. Enthousi...

lekker eten en verzorgd gepresenteerd. Enthousiast en vriendelijk personeel. Gezellig en mooi interieur.

Patrick
Beoordeeld op: 30/10/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten en goede prijs-kwaliteitsverhouding...

lekker eten en goede prijs-kwaliteitsverhouding leuke en vriendelijke bediening

datum score