Beoordelingen van L'epicerie Du Cirque

38 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.1
38 beoordelingen
datum score
Nicolas
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 17/10/2019
Nicolas beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Topkwaliteit, vriendelijk personeel, gezellig...

Topkwaliteit, vriendelijk personeel, gezellig kader.

Marijse
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 14/10/2019
Marijse beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker gegeten, fijne afwisseling van drank,...

Lekker gegeten, fijne afwisseling van drank, sfeervol buiten enkele kartonnen dozen inkom

Jorik
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 14/10/2019
Jorik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker, maar niet omver geblazen. Het voorgere...

Lekker, maar niet omver geblazen. Het voorgerecht was top, net zoals het buikspek (extra gerecht). Het hoofdgerecht miste wat kruiding en door het feit dat de sauzen koud waren, kreeg je een lauwe indruk qua gerecht. Het dessert was zeer lekker!

Aziliz
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 14/10/2019
Aziliz beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was vanaf het eerste moment SUPER! Heerlijk...

Het was vanaf het eerste moment SUPER! Heerlijke gerechtjes, het concept klopt volledig. GENOTEN!

Carlos
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 14/10/2019

Het was een ideale combinatie van verrassende...

Het was een ideale combinatie van verrassende smaken

Ines
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 13/10/2019
Ines beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Prachtig interieur. Fantastische gerechten,...

Prachtig interieur. Fantastische gerechten, zeker waar voor je geld. Relaxte sfeer, je voelt je helemaal op je gemak.

Lauren
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 11/10/2019
Lauren beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Aangenaam personeel. Gezellige sfeer en lekker...

Aangenaam personeel. Gezellige sfeer en lekker eten!

Ewout
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 11/10/2019
Ewout beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Mooie setting, vriendelijke bediening, verrasse...

Mooie setting, vriendelijke bediening, verrassende en lekkere combinaties.

Joey
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 11/10/2019
Joey beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

We kwamen aan met hoge verwachtingen, uiteraard...

We kwamen aan met hoge verwachtingen, uiteraard heeft de chef een michelinster in zijn bezit gehad. We werden naar beneden geleid in een mooi ingerichte kelder. De enige ramen die je hebt waren gedecoreerd met planten. Leuk detail en je had nooit het gevoel opgesloten te zitten, alles is zeer licht en modern ingericht. We kwamen hier met de Jong Keukengeweld actie en we kregen een drie gangen menu aangeboden. Uiteraard nemen we de full option menu, "because the chef is getting old". Brood en een lekker smeersel, samen met munt geïnfuseerd water kwamen snel aan tafel. Als apero kregen we enkele leuke moderne keuzes waaronder een cocktail, maar we houden het beide klassiek en nemen de cava. Deze werden geserveerd in een klassiek frans Champagne coupe. Ik vond dit eerder vreemd omdat de bubbels en ook de geur van de cava niet ten goede komen. Verder was dit een leuke starter. Hierbij kwam een wit rolletje van daikon met een crème van eigeel, jong witloof met wortel en een soepje van garnaal en schuim van botermelk. Ik werd niet bepaald warm van de hapjes, ze waren iets te vlak van smaak. Bij het eerste voorgerecht kregen we een oude geuze van Boon. Deze combineerde zeer mooi met de zalmforel. Drie bereidingen welgeteld, de tartaar gegrild met thaise mayonaise, klein lepelhapje en een wat grotere bereiding met botermelk. Als tussengerecht, het buikspek met rode biet. We kregen hierbij een pinot noir van de Loire. Zeer lekkere wijn, klassiek maar vanaf hier liep toch wel het een en ander mis. Bijvoorbeeld het ontbrekend mes. Op verschillende momenten is het zaalpersoneel komen kijken en uiteindelijk heeft de souschef het zelf opgemerkt, wat uiteraard zijn taak niet is. Heel leuk gerechtje wel! De wijn mag wel lekker zijn, je krijgt enorm weinig ingeschonken. Nog voor we het gerecht kregen was ons glas al bijna op. We hebben ook ca. 25 minuten moeten wachten. Het wachten op zich stoort me niet, maar wel als je zonder wijn komt te zitten ... Het hoofdgerecht liet...

Claudia
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 10/10/2019
Claudia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Wij kozen voor het vegetarische menu. Dit was...

Wij kozen voor het vegetarische menu. Dit was heel lekker en origineel. Het zaalpersoneel was ook enorm vriendelijk en behulpzaam! We komen zeker nog eens terug!

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in