Keuken
Fusion 
Budget
€€€
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.5 Gebaseerd op 377 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
377 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Hugo
Beoordeeld op: 30/08/2020
Hugo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Helaas maar dit was de definitieve sluitingsdag...

Helaas maar dit was de definitieve sluitingsdag. We hebben ervan genoten. Jammer.

Kayelle
Beoordeeld op: 27/08/2020
Kayelle beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie

Het eten is kwalitatief, maar eigenlijk niet...

We zijn voor de verjaardag van mijn moeder het lunchmenu komen doen. Dat is een redelijke prijs voor wat het is. We hadden specifiek een plek op het tuinterras gereserveerd - waar ze toch mee adverteren - maar toen wee aankwamen blijk dat niet open te zijn want te koud (nonsens). Dat vind ik in deze coronatijden niet verantwoord, zeker omdat ik de tafeltjes eigenlijk écht te dicht bij elkaar vond staan. Eigenlijk had ik zin op rechtsomkeer te maken, maar goed, op een verjaardag wil je er toch geen scene van maken. Goed, we proberen er het beste van de maken. Zowel het voorgerecht als het hoofdgerecht is kwalitatief, dat moet ik zeggen. Ik had de lamsschotel en die was oprecht goed gemaakt. Ergens tussendoor was ik even weggesprongen en had ik gevraagd of een attentie voor de verjaardag mogelijk was. Dat deden ze dan niet. Goed, kan gebeuren, maar echt? Maar de koude douche was aan het einde - ik snap het: het is een sterrenrestaurant. Maar je krijgt geniepig geen kaart als je drinken bestelt. Het "gemberbier" was een cocktail" en kostte 10 euro per stuk, en dat zo meer. Drankjes en koffie kostten ons meer dan de maaltijd. Na ja, het is een ervaring, neem ik aan. Maar buyer beware!

ria
Beoordeeld op: 26/08/2020
ria beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker gegeten in een aangenaam kader...

Lekker gegeten in een aangenaam kader

Max
Beoordeeld op: 24/08/2020
Max beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Uitstekend gegeten , vriendelijke bediening...

Uitstekend gegeten , vriendelijke bediening

Hugo
Beoordeeld op: 23/08/2020
Hugo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Uitstekend samengesteld menu en zoals steeds...

Uitstekend samengesteld menu en zoals steeds correcte en vriendelijke bediening. Volgende zaterdag zijn we er weer met familie.

Bart
Beoordeeld op: 22/08/2020
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Vlotte lunch met verse topproducten...

Vlotte lunch met verse topproducten

Ann
Beoordeeld op: 14/08/2020
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Allereerst de fijn bereide gerechten. We hebben...

Allereerst de fijn bereide gerechten. We hebben genoten. Daarnaast mag ook het mooie kader genoemd worden, alsook de vriendelijke, gevatte bediening.

sven
Beoordeeld op: 09/08/2020
sven beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Leuk en attent personeel. Lekker eten maar...

Leuk en attent personeel. Lekker eten maar prijzig voor wat het was maar soit het was wel héél lekker. Mooie uitgebreide wijnkaart. Heel gezellig restaurant met een geweldig terras achteraan. Voor herhaling vatbaar in elk geval

astrid
Beoordeeld op: 09/08/2020
astrid beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Wat een super gezellig avond. Ik ben hier...

Wat een super gezellig avond. Ik ben hier 2x geweest en 2x top ervaring ! Ook al stonden ze deze keer met te weinig personeel.. ze deden er alles aan om de klanten tevreden te stellen. Dikke chapeau !

Kris
Beoordeeld op: 07/08/2020
Kris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader

Ik wil graag nuanceren: MATIG tevreden. Pluspun...

Ik wil graag nuanceren: MATIG tevreden. Pluspunten: - overheerlijk aperitief! - zeer vriendelijke en professionele bediening - gerechten verzorgd en mooi gebracht - vooral voorgerecht en nagerecht voldeden aan de verwachtingen - mooi kader in vrij groen tuintje achteraan - prijs/kwaliteit van de door ons gekozen wijn zeker oké Minpunten: - de hele avond wansmakelijke en dus zeer storende "puttekesgeur" - amuse minder verfijnd (gaf de indruk een fijn gehakte versie van de "zuiderse groenten" bij de dorade te zijn) - voorgerecht kwam tè snel, gezien aperitief nog meer dan halfvol was (en niet geschikt was bij dit zeer lekkere voorgerecht) - witte wijn te rijkelijk in de glazen geschonken (het was uitermate warm!!!, dus de wijn kon enkel koel blijven in de fles in de ijskoeler) - de prijs van het aperitief had erbij moeten vermeld worden: 14€ voor een glas, is een onaangename verrassing bij een "social deal- formule" - dorade was oké, maar zuiderse/Provençaalse groenten erbij, waren niet meer dan een goedkope ratatouille; aardappeltjes erbij net niet helemaal gaar Als we kiezen voor een Social Deal formule, hebben wij de intentie om een restaurant te leren kennen en eventueel terug te komen voor een meer uitgebreid/gastronomisch menu. Deze formule in de Godevaart nodigt mij niet uit voor een tweede bezoekje.

Alle beoordelingen van dit restaurant