Beoordelingen van De Godevaart

294 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
294 beoordelingen
datum score
Gino
Beoordeeld op: 15/02/2020
Gino beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

We hebben genoten van de heerlijke gerechten...

We hebben genoten van de heerlijke gerechten in een zeer aangename setting.

Dominique
Beoordeeld op: 12/02/2020
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Ik heb zeer lekker gegeten tot ik de rekening...

Ik heb zeer lekker gegeten tot ik de rekening kreeg. Voor een fles water 7,5 euro en een gin tonic 18 euro. Sorry maar dat is er gewoon over. En het eten dat wist ik op voorhand maar dat is ook niet bepaald goedkoop voor wat je krijgt. Al bij al veel te duur. Ik ga veel op restaurant. Dit zijn geen eerlijke prijzen. Spijtig want het was wel heel lekker.

HERMAN
Beoordeeld op: 11/02/2020
HERMAN beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Verzorgde accomodatie. Stijlvolle bediening....

Verzorgde accomodatie. Stijlvolle bediening. Voortreffelijk eten in oogstrelende presentatie. Appreciatie voor verjaardagstractatie.

Yannick
Beoordeeld op: 09/02/2020
Yannick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker eten en heel vriendelijk personeel...

Super lekker eten en heel vriendelijk personeel! Een dikke aanrader ! Wij zullen er nog eens naar toe gaan !

Annita
Beoordeeld op: 07/02/2020
Annita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het eten was uitstekend, de bediening was ook...

Het eten was uitstekend, de bediening was ook zeer goed.Wij waren wel de enige gasten, dus alle tijd om ons te verwennen

Brunhilda
Beoordeeld op: 31/01/2020
Brunhilda beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Lovely ambient, food was delicious! Service...

Lovely ambient, food was delicious! Service excellent! Strongly recommend

JEAN-LUC
Beoordeeld op: 26/01/2020
JEAN-LUC beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel vriendelijk personeel. Maar in de keuken...

Heel vriendelijk personeel. Maar in de keuken liep het mis. De kok kan wel koken maar de wachttijden liepen op : een uur tussen bestelling en voorgerecht en 1,5 u tussen voor en hoofdgerecht. Bovendien zijn de prijzen astronomisch hoog voor een keuken die te vergelijken is met een kwaliteitsvolle brasserie maar zeker niet van gastronomisch niveau is.

Erik
Beoordeeld op: 26/01/2020
Erik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Prijs,kwaliteit staat niet in verhouding De...

Prijs,kwaliteit staat niet in verhouding De bediening doet wel haar best maar ze zijn nog een beetje te jong en te onervaren om op dit niveau mee te draaien waar wel voor gerekend wordt .

ANOUK
Beoordeeld op: 26/01/2020
ANOUK beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

vlotte bediening lekker eten en wijn prijs/kwal...

vlotte bediening lekker eten en wijn prijs/kwaliteit goed aangenaam kader

Katelijne
Beoordeeld op: 25/01/2020

Wij kregen geen spontaan aanbod voor lunchmenu,...

Wij kregen geen spontaan aanbod voor lunchmenu, indien we dit niet geweten hadden, waren we gedwongen duur à la carte te eten. Eten was lekker, bediening niet top. Al bij al duur en minder speciaal dan bij vorige eigenaar. Wij komen niet meer terug.

datum score