Beoordelingen van Tapa Bar

383 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
7.5
383 beoordelingen
datum score
Yannick V.
Datum restaurantbezoek: 23/01/2017
Yannick V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Super lekker eten!...

Super lekker eten!

geert
pas
Datum restaurantbezoek: 22/01/2017
geert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

goede service, vriendelijk, lekker en veel...

goede service, vriendelijk, lekker en veel eten klein minpuntje: veel lawaai, muziek iets te hard

PATRICK
Van Looy
Datum restaurantbezoek: 22/01/2017
PATRICK beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere tapa s, aperitief en wijn. Beetje rumoe...

Lekkere tapa s, aperitief en wijn. Beetje rumoerig maar dat is eigen aan tapa bars in Spanje is dat niet anders.

Maria
De laet
Datum restaurantbezoek: 22/01/2017
Maria beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

steeds lekker en gezellig om er te komen, en...

steeds lekker en gezellig om er te komen, en tof en vriendelijk personeel !!!

Iris M.
Moens
Datum restaurantbezoek: 21/01/2017
Iris M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten werd snel gebracht en was super lekker....

Eten werd snel gebracht en was super lekker. Personeel was Vriendelijk en grappig. Ze zijn er voor de klanten met een lach en grapjes, doet je meteen ontspannen, wat voor mij niet altijd gemakkelijk is op restaurant. Met 6 man voor tapas, drinken en dessert waren we iets van een 30 euro per persoon kwijt, wat echt niet veel was. Wij waren tevreden en komen zeker terug

Guy
Moors
Datum restaurantbezoek: 15/01/2017
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Superlekkere tapas, hele lekkere huiswijn,...

Superlekkere tapas, hele lekkere huiswijn, bediening altijd even vriendelijk!

Guy D.
Datum restaurantbezoek: 15/01/2017
Guy D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

We moesten te lang wachten op ons drinken en...

We moesten te lang wachten op ons drinken en we hadden een tapatafel voor 6 personen gevraagd en wat we kregen was te weinig voor zes personen en duur voor wat het was 308€

Peter
Ceulemans
Datum restaurantbezoek: 15/01/2017
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

sfeervol, lekker, eigen stijl (ruimte achteraan...

sfeervol, lekker, eigen stijl (ruimte achteraan is wel een stuk minder)

Ken L.
Datum restaurantbezoek: 15/01/2017
Ken L. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ik denk dat heel de groep 62 man zeer tevreden...

Ik denk dat heel de groep 62 man zeer tevreden waren zowel over het eten als over de service Bedankt

Kris S.
Datum restaurantbezoek: 14/01/2017
Kris S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Wij komen hier al jaren en nooit is de kwalitei...

Wij komen hier al jaren en nooit is de kwaliteit of service achteruit gegaan

datum score