Beoordelingen van Tapa Bar

384 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.5
384 beoordelingen
datum score
Yannick V.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 23/01/2017
Yannick V.beveelt dit restaurant aan voor:

Super lekker eten!...

Super lekker eten!

geertpas
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 22/01/2017
geertbeveelt dit restaurant aan voor:

goede service, vriendelijk, lekker en veel...

goede service, vriendelijk, lekker en veel eten klein minpuntje: veel lawaai, muziek iets te hard

PATRICKVan Looy
0 Favorieten
2 Beoordelingen
Beoordeeld op 22/01/2017
PATRICKbeveelt dit restaurant aan voor:

Lekkere tapa s, aperitief en wijn. Beetje rumoe...

Lekkere tapa s, aperitief en wijn. Beetje rumoerig maar dat is eigen aan tapa bars in Spanje is dat niet anders.

MiekeVan Dyck
0 Favorieten
7 Beoordelingen
Beoordeeld op 22/01/2017
Miekebeveelt dit restaurant aan voor:

steeds lekker en gezellig om er te komen, en...

steeds lekker en gezellig om er te komen, en tof en vriendelijk personeel !!!

Iris M.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 21/01/2017
Iris M.beveelt dit restaurant aan voor:

Eten werd snel gebracht en was super lekker....

Eten werd snel gebracht en was super lekker. Personeel was Vriendelijk en grappig. Ze zijn er voor de klanten met een lach en grapjes, doet je meteen ontspannen, wat voor mij niet altijd gemakkelijk is op restaurant. Met 6 man voor tapas, drinken en dessert waren we iets van een 30 euro per persoon kwijt, wat echt niet veel was. Wij waren tevreden en komen zeker terug

GuyMoors
0 Favorieten
3 Beoordelingen
Beoordeeld op 15/01/2017
Guybeveelt dit restaurant aan voor:

Superlekkere tapas, hele lekkere huiswijn,...

Superlekkere tapas, hele lekkere huiswijn, bediening altijd even vriendelijk!

Guy D.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 15/01/2017
Guy D.beveelt dit restaurant aan voor:

We moesten te lang wachten op ons drinken en...

We moesten te lang wachten op ons drinken en we hadden een tapatafel voor 6 personen gevraagd en wat we kregen was te weinig voor zes personen en duur voor wat het was 308€

PeterCeulemans
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 15/01/2017
Peterbeveelt dit restaurant aan voor:

sfeervol, lekker, eigen stijl (ruimte achteraan...

sfeervol, lekker, eigen stijl (ruimte achteraan is wel een stuk minder)

Ken L.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 15/01/2017
Ken L.beveelt dit restaurant aan voor:

Ik denk dat heel de groep 62 man zeer tevreden...

Ik denk dat heel de groep 62 man zeer tevreden waren zowel over het eten als over de service Bedankt

Kris S.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 14/01/2017
Kris S.beveelt dit restaurant aan voor:

Wij komen hier al jaren en nooit is de kwalitei...

Wij komen hier al jaren en nooit is de kwaliteit of service achteruit gegaan

datum score