Keuken
Budget
€€€
Sluitingsdagen
Maandag - Dinsdag - Vrijdag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
9.0 Gebaseerd op 16 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
16 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Patrick
Beoordeeld op: onbekend

Buiten de prijs meer dan o.k.

Toevallig en dus onverwacht hier op een druilerige zaterdagmiddag binnengevallen. Meteen zeer vriendelijk onthaal. Lekkere amuses die onze appetijt aanscherpten, zelfde geldt voor uitstekende witte huiswijn. Beiden gek op paling in 't groen, en dus meteen besteld. Na zeer aanvaardbare wachttijd geserveerd. Zeer lekker. 2 ongunstige kanttekeningen: frietjes waren niet echt je dat! en de prijzen zijn toch wel hoog. 2 zeer gunstige kanttekeningen: vrolijke meertalige indien nodig bediening, en de fijne extraatjes (amuses, brood, koekjes). Fijn adres.

Paul
Beoordeeld op: onbekend

We gingen voor de mosselen maar nadat de chef...

We gingen voor de mosselen maar nadat de chef met veel enthousiasme zijn suggesties had voorgesteld begonnen we te twijfelen. Mijn partner heeft dan ook voor de Canadese zalm gekozen i.p.v. mosselen. Als voorgerecht namen we de halve Charentaismeloen met vers gepelde garnalen. Alles was overheerlijk en werd steeds met een glimlach geserveerd. Wel opletten met de prijs van de suggesties want het voorgerecht kostte 24 euro per persoon wat we toch teveel vonden in vergelijking met de andere gerechten. Zeker een aanrader.

Leen en Wei
Beoordeeld op: onbekend

SUPER LEKKER GEGETEN! De chef kwam aan tafel...

SUPER LEKKER GEGETEN! De chef kwam aan tafel de suggesties voorstellen en stelde zelfs iets samen op maat van de 'klant' :-), en het resultaat super! Zo puur van smaak! En ook de bediening super vriendelijk! Bij ons viel het tempo waarop het eten gebracht werd zeer goed mee, niet te snel , niet te traag, maar perfect!!!

placeholder
Stefan
Beoordeeld op: onbekend

Zeer lekkere klassiekers zoals Normandische...

Zeer lekkere klassiekers zoals Normandische tong en paling in 't groen, een bereiding zoals het hoort. Een correcte service, alleen krijg je niet veel kans om genieten, tussen binnenkomst, aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht zat er nog geen 2 uur...

Douglas
Beoordeeld op: onbekend

het was weer top lekker gegeten lekker wijnen...

het was weer top lekker gegeten lekker wijnen gedronken de kleine vond het ook tof doe zo voort Douglas

Glenn
Beoordeeld op: onbekend

Zoals reeds gesteld, zeer kwalitatieve keuken....

Zoals reeds gesteld, zeer kwalitatieve keuken. Uitgebaat door een blijkbaar zeer avontuurlijk koppel. Mosselen kunnen zelden verkeerd gaan maar toch waren deze uitzonderlijk lekker. De aperitief hapjes zijn zeer aangenaam lekker. Alles smaakt toch zeer vers. Spijtig dat het wat klein is en je redelijk dicht op elkaar zit maar toch kan je er met een grotere groep terecht. Echte aanrader voor de Antwerpenaar. Reputatie van dit restaurant via mond aan mond reclame tot onze oren gekomen. Prima en sympathieke service ook.

Verschraegen
Beoordeeld op: onbekend

heel fijne keuken - porties voldoende maar...

heel fijne keuken - porties voldoende maar niet te veel - allemaal verse producten ! Goeie bijpassende wijnen

Monique
Beoordeeld op: onbekend

zeer lekker en vers, maar zeer duur...

zeer lekker en vers, maar zeer duur

Eddy
Beoordeeld op: onbekend

Uitstekend traditioneel visrestaurant. Correcte...

Uitstekend traditioneel visrestaurant. Correcte vriendelijke bediening. De patron stelt de dagsuggesties aan tafel voor. Specifieke (dieet)voorkeuren worden met plezier ingewilligd. Wie niet van vis houdt, kan kiezen voor filet pur of lamsfilet. Voldoende uitgebreide wijnkaart in alle prijsklassen. Ik bezocht het restaurant op een vrijdagavond en men moest klanten weigeren die niet gereserveerd hadden.

Douglas
Beoordeeld op: onbekend

Vandaag was het de verjaardags lunch van mijn...

Vandaag was het de verjaardags lunch van mijn vader omaai bangelijk goe doe zo voort.

Alle beoordelingen van dit restaurant