Beoordelingen van Chez Fred

310 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
310 beoordelingen
datum score
Jacques
Beoordeeld op: 07/10/2019
Jacques beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten en bediening voortreffelijk. Maar: Prijs...

Eten en bediening voortreffelijk. Maar: Prijs op website verschilt nog steeds van de werkelijkheid. Nog altijd niet aangepast en "website gehackt" geloof ik niet meer!

Kevin
Beoordeeld op: 30/09/2019

Good food and great service...

Good food and great service

Sam
Beoordeeld op: 29/09/2019
Sam beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, gezellig tafelen......

Lekker eten, gezellig tafelen...

Thea
Beoordeeld op: 15/09/2019
Thea beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Super gezellige Resto Met vlotte vriendelijke...

Super gezellige Resto Met vlotte vriendelijke bediening.

Birgit
Beoordeeld op: 08/09/2019

Super eten .. good vibe place ebn tooooop...

Super eten .. good vibe place ebn tooooop personeel

Evelyne
Beoordeeld op: 08/09/2019
Evelyne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zelfs met 22 man in het gezellige zaaltje boven...

Zelfs met 22 man in het gezellige zaaltje boven, had noch de keuken, noch het personeel enig probleem. Kwaliteit van eten en service was top, zoals gewoonlijk.

Ciska
Beoordeeld op: 05/09/2019

super lekker eten en hele fijne bediening...

super lekker eten en hele fijne bediening

werner
Beoordeeld op: 05/09/2019
werner beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke ongedwongen sfeer en lekker gegete...

Vriendelijke ongedwongen sfeer en lekker gegeten voor een eerlijke prijs, wij hadden een erg gezellige avond!

frederik
Beoordeeld op: 30/08/2019
frederik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

zoals altijd zeer lekker gegeten en heel vriend...

zoals altijd zeer lekker gegeten en heel vriendelijke en snelle bediening. Een aanrader voor ieder

Danny
Beoordeeld op: 24/08/2019
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Coordinatie tijdens bediening liep totaal fout....

Coordinatie tijdens bediening liep totaal fout. Niettemin lieve mensen die via tractaties trachten te compenseren. Zou eigenlijk beter opgevolgd moeten worden.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in