Budget
€€
Sluitingsdagen
Zondag, Maandagavond, Dinsdagavond
Contact
Toon telefoonnummer Email Website
Over dit restaurant
Op het vernieuwde Theaterplein, ook wel 'de vogeltjesmarkt' genoemd, staat Moderato+ voor een decoratief, leuk en kleurrijk ogend eethuisje.
Hier vindt u een spontane, inventieve en prijsvriendelijke deegwarenkeuken, bereid op suggestieve wijze waarbij stijfdeftig gedoe uit den boze is.
Een dagelijks wisselende Italiaanse menukaart wordt gepresenteerd met een knipoog naar originaliteit, puurheid en versheid. Dit, gecombineerd met een uitgelezen wijnkaart, maakt van een avondje uit eten een waar smaakfestijn voor alle pastafanaten.
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
9.4 Gebaseerd op 8 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
8 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Jan
Beoordeeld op: onbekend

Top ervaring in Moderato Antwerpen

We hebben heerlijk gegeten vanavond! Alle gerechten waren duidelijk bereid met dagverse ingrediënten en op een super eerlijke, smaakvolle manier op tafel gebracht! Van zodra je binnenkomt, voelt het dankzij de gastheer aan alsof je er al jaren komt! Dat maakt het verschil tss gewoon iets gaan eten of de volledige ervaring meekrijgen! Wij gaan 100% zeker terug! Als je top Italiaans wil eten in een geanimeerd kader, moet je niet twijfelen! Jan, Nele en Free

Peggy
Beoordeeld op: onbekend

Super!

Vandaag nog eens gaan eten in de Moderato, het was lang geleden, té lang geleden...De service van de gastheer was weer top. En de maaaltijd; geen poespas, gewoon (h)eerlijke Italiaanse keuken; zelfgemaakte pasta en dagverse ingrediënten, verrassende combinaties die altijd geslaagd zijn. Geen vast menu dus; wat er op de vroegmarkt wordt uitgekozen, wordt die dag op de "kaart" (lees; schoolbord dat bijna dagelijks verandert)gezet en aan elke tafel persoonlijk door de gastheer uitgelegd. Hier geen 13-in-een-dozijn Italiaans pasta/pizza-restaurant, dit is anders, beter, kortom een aanrader voor al wie van dit culinaire land houdt!

Paul
Beoordeeld op: onbekend

Familie Rampaert 11/10/2013

We werden bij het binnenkomen op een heel hartelijke manier ontvangen door de gastheer. Daar al de andere klanten naar het theater waren , hadden wij de zaal voor ons alleen .Ook al waren wij daar alleen , toch hebben ze tijd noch moeite gespaard om ons op een vriendelijke manier te bedienen .Het eten was zeer lekker van begin tot einde. De voorgerechten werden met heel veel smaak gegeten. Dan kwamen de hoofdgerechten. We hadden 2X bolognese en 2X een vegetarische schotel : 1 canneloni met broccoli en dan nog een pasta in de vorm van hoedjes met lekkere groenten. Die waren heel lekker. Zo hebben we eens pasta op een hele andere wijze gegeten. Dan waren er de dessertjes : 2X Tiramisu en 1 negerinnentiet ( zo beschreef hij het) . Alles was zo lekker, zeker voor herhaling vatbaar. Een echte aanrader. Daarna zijn we nog en wandelingetje gaan doen om het eten even te laten zakken. Dan zijn we terecht gekomen in de gastheer zijn stamkroeg "De Gazette". Daar zijn we de gastheer terug tegen gekomen en dat was een hele leuke afsluiter die avond. Wel Moderato , je mag ons in de toekomst zeker nog verwachten. Groetjes van de Rampaertjes , of hoe zei je het ook weer, omsingeling van de wallen van de burchten. X

karel
Beoordeeld op: onbekend

Wie op zoek is naar de klassieke Italiaanse...

Wie op zoek is naar de klassieke Italiaanse keuken, kan beter niet bij Pasta Moderato binnenstappen. Hier geen tomaten-room-sauzen, geen lasagne of pizza quattro stagioni. Toch vind ik zijn aanbod vaak authentieker dan dat van de meeste Italiaanse restaurants in Antwerpen, al was het maar omdat hij geen vaste kaart heeft, maar een aanbod dat varieert van dag tot dag. Geen plek voor een snelle hap, maar voor wie houdt van fijne gerechten op basis van Italiaanse ingrediënten die origineel en vaak verrassend gecombineerd worden. De schotels hier strelen de tong en verwennen het gehemelte van wie zich zonder vooringenomenheid overgeeft aan de inventiviteit van de kok. De stijl van de eigenaar weerspiegelt die van het restaurant: tegendraads, maar met waardering voor de klant die van lekker eten houdt.

Gretel
Beoordeeld op: onbekend

Afgelopen week zijn we voor de eerste keer...

Afgelopen week zijn we voor de eerste keer gaan eten bij Moderato+, ondanks de ietwat minder positieve kritiek die we op internet tegenkwamen. We kozen desondanks toch dit restaurant omwille van de presentatie van de website (autentieke italiaanse keuken, verse producten) en de ligging (we gingen naar de schouwburg). Het werd een hele aangename ervaring. We namen één voorgerecht voor ons tweeën (mix van Italiaanse antipasti), dat was helemaal geen probleem. Als hoofdgerecht nam mijn echtgenoot de canneloni met ricotta en spinazie, ikzelf nam een pasta gevuld met vlees, met een saus all’amatriciana. De pasta was heerlijk al dente, helemaal niet te gaar, zoals vaak het geval is in België. De sauzen waren klaargemaakt met allemaal verse ingrediënten, en de presentatie was heel mooi. Ook de bediening: een fijne ongedwongen sfeer, de eigenaar komt op eenvoudige manier de gerechten toelichten, aangezien er geen vaste menu is, maar de gerechten op een bord geschreven zijn, mede omwille van de wisselende dag-verse producten. Alleszins een aanrader. Best wel reserveren, want het kan er druk zijn.

Jan
Beoordeeld op: onbekend

Dit is één van de allerbeste bewaarde geheimen...

Dit is één van de allerbeste bewaarde geheimen van Antwerpen, zeg het niet verder tegen andere vrienden want anders gaat dit restaurantje overvol zitten met culinaire lekkerbekken die goed en goedkoop willen genieten van verse pasta, slaatjes enz.....

marc
Beoordeeld op: onbekend

Uitzonderlijk unieke gerechten met eerlijke...

Uitzonderlijk unieke gerechten met eerlijke producten maar bovenal betaalbaar!! Correcte en persoonlijke bediening.

Johan
Beoordeeld op: onbekend

Topkeuken, nonchalante bediening, uiterst gezel...

Topkeuken, nonchalante bediening, uiterst gezellig en helemaal niet duur. 't Beste adres in Antwerpen wat mij betreft!

Alle beoordelingen van dit restaurant