Beoordelingen van 't Brantyser

65 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
8.2
65 beoordelingen
datum score
PeterVereecken
Peterbeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 09/10/2017

Ongedwongen sfeer. We hadden in het gezelschap...

Ongedwongen sfeer. We hadden in het gezelschap 2 verjaardagen te vieren. Dit werd echter vakkundig ontweken. Op champagne hadden we heus niet gerekend. Maar een felicitatie was wel op z'n plaats geweest. Jammer.

Theo D.
Theo D.beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 04/10/2017

Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs in...

Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs in een leuke ambiance. Komen zeker terug.

michvercruyssen
michbeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 28/08/2017

Er was de bereidwilligheid van het personeel...

Er was de bereidwilligheid van het personeel om ons een tafeltje op het terras te geven, want binnen (vnl boven) is het eigenlijk niet zo fijn zitten (& zeker niet met zo'n mooi weer). Bediening is correct & er is een ruime keuze. Dikwijls is de prijs-kwaliteit goed.

Constant H.Hazes
Constant H.beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 16/08/2017

een vlugge en zeer vriendelijke bediening !...

een vlugge en zeer vriendelijke bediening !

Niels J.Jonkers
Niels J.beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 14/08/2017

Mooie locatie, gezellige sfeer, vriendelijke...

Mooie locatie, gezellige sfeer, vriendelijke bediening, lekker eten!

PATRICKVan Looy
PATRICKbeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 06/08/2017

PRIJS/KWALITEIT MENU, SERVICE, VRIENDELIJKHEID...

PRIJS/KWALITEIT MENU, SERVICE, VRIENDELIJKHEID

PeterVerbeke
Peterbeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 16/07/2017

Het kader is heel authentiek en de ligging...

Het kader is heel authentiek en de ligging zeer mooi, maar de kwaliteit van het eten laat toch wat te wensen over. De kip in het wokgerecht was droog en de gegrilde zalm was ook maar zozo. De béarnaise bij de zalm was ook niet om over naar huis te schrijven. De bediening was wel vriendelijk, maar ondanks de reservatie werden we toch maar aan een slecht gelegen tafeltje gezet onder een venster waarlangs de walmen van de keuken kwamen binnengewaaid. Het venster sluiten was ook niet echt een optie want daarvoor was het te warm.

Jack B.Balhan
Jack B.beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 16/07/2017

Prachtig plein, prima entrecote, prima kabeljau...

Prachtig plein, prima entrecote, prima kabeljauw, prettige bediening, hoewel de chef onaardig doet tegen zijn personeel

StevenDe Landtsheer
Stevenbeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 15/07/2017

Het is zeer gezellig daar, weinig lawaai, rusti...

Het is zeer gezellig daar, weinig lawaai, rustig, lekker eten, zeer leuke bediening, dus gewoon genieten en dat alles voor een hele goede prijs

Viviane G.Gedopt
Viviane G.beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 12/07/2017

Gezellig kader ,vriendelijke bediening en lekke...

Gezellig kader ,vriendelijke bediening en lekker eten

datum score