Beoordelingen van 't Brantyser

100 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.6
100 beoordelingen
datum score
placeholder
EmielSIMONS
0 Favorieten
2 Beoordelingen
Beoordeeld op 15/04/2017
Emielbeveelt dit restaurant aan voor:

Lekker gegeten in een rustiek kader...

Lekker gegeten in een rustiek kader

GéryD'Haemer
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 20/02/2017
Gérybeveelt dit restaurant aan voor:

gezellig restaurant, niet duur...

gezellig restaurant, niet duur

RonnyStruyf
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 18/02/2017
Ronnybeveelt dit restaurant aan voor:

Prachtige locatie op een ietwat vergeten pleint...

Prachtige locatie op een ietwat vergeten pleintje in de stad. Het pand is een prachtig oudherenhuis. Wij hadden een tafeltje aan het raam geboekt hetgeen een mooi uitzicht gaf op de oude stadsbibliotheek en de historische St.-Carolus Borromeuskerk. Het eten smaakt eens zo lekker in dit soort kader. Alles (h)eerlijk weggespoeld met een lekker flesje huiswijn (Merlot) aan een zeer betaalbare prijs. Een aanrader. Ronny en Joyce

bobbogaerts
0 Favorieten
10 Beoordelingen
Beoordeeld op 17/02/2017
bobbeveelt dit restaurant aan voor:

mooi kader - goede bediening...

mooi kader - goede bediening

KrisGoethals
0 Favorieten
11 Beoordelingen
Beoordeeld op 16/02/2017
Krisbeveelt dit restaurant aan voor:

Afgelopen zaterdagavond weer heerlijk gegeten...

Afgelopen zaterdagavond weer heerlijk gegeten in ons vaste adres 't Brantyser. Uiterst vriendelijke bediening en no-nonsense patron Johann. Duo van kroketjes vooraf en dan een lekker sappige tournedos met verse warme groenten en fantastische kroketten, dit alles voor een eerlijke prijs. Doe zo verder. Dergelijke adresjes zijn niet meer zo vaak te vinden. Volgend weekend komen we al terug!

Katrien D.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 13/02/2017
Katrien D.beveelt dit restaurant aan voor:

vriendelijk personeel , extra attentie gehad...

vriendelijk personeel , extra attentie gehad (kussen) , lekker eten en met groenten ( zeldzaamheid op restaurant) voor herhaling vatbaar : dankU

Philippe V.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 30/01/2017
Philippe V.beveelt dit restaurant aan voor:

Ik had online gereserveerd en gevraagd of we...

Ik had online gereserveerd en gevraagd of we een tafel aan het raam konden krijgen . En bij aankomst stond deze voor ons klaar . Er was een gezellige ontspannen sfeer . Wij komen terug .

karlaVan Dessel
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 18/12/2016

We waren 30 min te laat door de file en onze...

We waren 30 min te laat door de file en onze tafel was doorgegeven. Het werd zakelijk meegedeeld en ze vonden het blijkbaar niet erg dat we geen plaats hadden. Echt niet vriendelijk. Genoeg andere restaurants in 't stad...

datum score