Beoordelingen van 't Brantyser

53 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.2
53 beoordelingen
datum score
Nico H.Hachmang
Nico H.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 17/06/2017

Rustig, vriendelijk en lekker!...

Rustig, vriendelijk en lekker!

placeholder
EmielSIMONS
Emielbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 15/04/2017

Lekker gegeten in een rustiek kader...

Lekker gegeten in een rustiek kader

GéryD'Haemer
Gérybeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 20/02/2017

gezellig restaurant, niet duur...

gezellig restaurant, niet duur

RonnyStruyf
Ronnybeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 18/02/2017

Prachtige locatie op een ietwat vergeten pleint...

Prachtige locatie op een ietwat vergeten pleintje in de stad. Het pand is een prachtig oudherenhuis. Wij hadden een tafeltje aan het raam geboekt hetgeen een mooi uitzicht gaf op de oude stadsbibliotheek en de historische St.-Carolus Borromeuskerk. Het eten smaakt eens zo lekker in dit soort kader. Alles (h)eerlijk weggespoeld met een lekker flesje huiswijn (Merlot) aan een zeer betaalbare prijs. Een aanrader. Ronny en Joyce

robertbogaerts
robertbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 17/02/2017

mooi kader - goede bediening...

mooi kader - goede bediening

KrisGoethals
Krisbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 16/02/2017

Afgelopen zaterdagavond weer heerlijk gegeten...

Afgelopen zaterdagavond weer heerlijk gegeten in ons vaste adres 't Brantyser. Uiterst vriendelijke bediening en no-nonsense patron Johann. Duo van kroketjes vooraf en dan een lekker sappige tournedos met verse warme groenten en fantastische kroketten, dit alles voor een eerlijke prijs. Doe zo verder. Dergelijke adresjes zijn niet meer zo vaak te vinden. Volgend weekend komen we al terug!

Katrien D.
Katrien D.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 13/02/2017

vriendelijk personeel , extra attentie gehad...

vriendelijk personeel , extra attentie gehad (kussen) , lekker eten en met groenten ( zeldzaamheid op restaurant) voor herhaling vatbaar : dankU

Philippe V.
Philippe V.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 30/01/2017

Ik had online gereserveerd en gevraagd of we...

Ik had online gereserveerd en gevraagd of we een tafel aan het raam konden krijgen . En bij aankomst stond deze voor ons klaar . Er was een gezellige ontspannen sfeer . Wij komen terug .

datum score