Beoordelingen van Griekse Taverne

587 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
587 beoordelingen
datum score
DANIEL
Beoordeeld op: 26/05/2019
DANIEL beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

GOEDE BEDIENING EN VOORAL LEKKER ETEN EN VEEL...

GOEDE BEDIENING EN VOORAL LEKKER ETEN EN VEEL KEUZE UIT VERSCHILLENDE GERECHTEN . WIJ HEBBEN 5 VERSCHILLENDE TAPAS GENOMEN EN WAS MEER DAN GENOEG . TOT HIERTOE DE BESTE GRIEK WAAR IK AL BEN GEWEEST

Stijn
Beoordeeld op: 26/05/2019
Stijn beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Leuke binnentuin, gezellig, lekker eten. Minpun...

Leuke binnentuin, gezellig, lekker eten. Minpuntje: weinig griekse sfeer. Beetje achtergrondmuziek zou heel fijn geweest zijn

LINDA
Beoordeeld op: 21/05/2019
LINDA beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De mezzes waren lekker en voldoende....

De mezzes waren lekker en voldoende.

Hugo
Beoordeeld op: 19/05/2019
Hugo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten. Vriendelijke bediening....

Lekker gegeten. Vriendelijke bediening.

Marc
Beoordeeld op: 17/05/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie waaier van Griekse gerechten geserveerd...

Mooie waaier van Griekse gerechten geserveerd (gezien het goede weer) op een grote gezellige binnenplaats. Het eten is lekker, de prijzen democratisch, de sfeer ontspannen en tof. Daarbij nog een prachtige monoloog van Sokrates door Ernst Löw en de avond kon niet meer stuk. Het enige minpuntje: de toiletten zijn nogal groezelig en morsig, maar je kan er tenminste je handen wassen na afloop ;)

Mia
Beoordeeld op: 17/05/2019
Mia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten en vriendelijke bediening...

Zeer lekker eten en vriendelijke bediening in een mooi kader.

jan m.
Beoordeeld op: 15/05/2019
jan m. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

leukt sfeer, goede bediening, plezant....

leukt sfeer, goede bediening, plezant.

GOUIDER B.
Beoordeeld op: 13/05/2019
GOUIDER B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was heel lekker...

Het was heel lekker

Liesbeth
Beoordeeld op: 13/05/2019
Liesbeth beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten aan een democratische prijs in...

Lekker eten aan een democratische prijs in een aangename setting, Wel spijtig dat mijn favoriet vd kaart is nl de mix van warme tapas. Die was super.

datum score