Beoordelingen van Griekse Taverne

585 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
585 beoordelingen
datum score
LINDA
Beoordeeld op: 21/05/2019
LINDA beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De mezzes waren lekker en voldoende....

De mezzes waren lekker en voldoende.

Hugo
Beoordeeld op: 19/05/2019
Hugo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten. Vriendelijke bediening....

Lekker gegeten. Vriendelijke bediening.

Marc
Beoordeeld op: 17/05/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie waaier van Griekse gerechten geserveerd...

Mooie waaier van Griekse gerechten geserveerd (gezien het goede weer) op een grote gezellige binnenplaats. Het eten is lekker, de prijzen democratisch, de sfeer ontspannen en tof. Daarbij nog een prachtige monoloog van Sokrates door Ernst Löw en de avond kon niet meer stuk. Het enige minpuntje: de toiletten zijn nogal groezelig en morsig, maar je kan er tenminste je handen wassen na afloop ;)

Mia
Beoordeeld op: 17/05/2019
Mia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten en vriendelijke bediening...

Zeer lekker eten en vriendelijke bediening in een mooi kader.

jan m.
Beoordeeld op: 15/05/2019
jan m. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

leukt sfeer, goede bediening, plezant....

leukt sfeer, goede bediening, plezant.

GOUIDER B.
Beoordeeld op: 13/05/2019
GOUIDER B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was heel lekker...

Het was heel lekker

Liesbeth
Beoordeeld op: 13/05/2019
Liesbeth beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten aan een democratische prijs in...

Lekker eten aan een democratische prijs in een aangename setting, Wel spijtig dat mijn favoriet vd kaart is nl de mix van warme tapas. Die was super.

Ivan
Beoordeeld op: 12/05/2019
Ivan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer gezellig restaurant en prima bediening. Ee...

Zeer gezellig restaurant en prima bediening. Een minpuntje. Ik hou wel van lekker warm eten en liefst op een warm bord waar het een tijdje warm blijft. Dit was niet het geval.

Roger D.
Beoordeeld op: 11/05/2019
Roger D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer mooie locatie en lekker gegeten.1 Kelner...

Zeer mooie locatie en lekker gegeten.1 Kelner was niet echt vriendelijk de jongere wel ook de serveuze . Een aanrader

datum score