Beoordelingen van Umami

1619 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
1619 beoordelingen
datum score
Kurt
Beoordeeld op: 20/03/2020
Kurt beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Alles was top. Eten, drinken, service. Ik kom...

Alles was top. Eten, drinken, service. Ik kom zeker nog terug.

Shelly
Beoordeeld op: 14/03/2020
Shelly beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Genoten van super lekker eten in een prachtige...

Genoten van super lekker eten in een prachtige zaak!

Eveline
Beoordeeld op: 14/03/2020
Eveline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie

Lekker eten en fantastische bediening!...

Lekker eten en fantastische bediening!

Stanley
Beoordeeld op: 13/03/2020
Stanley beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Wat een te gekke avond hebben wij gehad! De...

Wat een te gekke avond hebben wij gehad! De ambiance, gastvrijheid, asian food waren van topklasse.

jelle
Beoordeeld op: 13/03/2020
jelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het eten was super Maar de bediening viel...

Het eten was super Maar de bediening viel deze keer tegen Er staat zo veel personeel maar de helft mag niets op nemen maar weet precies niet hoe te reageren als er iets aan gevraagd werd uiteindelijk hadden we door aan wie we niets konden bestellen En dan eerst kwam alles samen het eten was er voor dat iedereen zijn aperitieven had En na het hoofdgerecht hebben we enkel moeten machten met een volle tafel waar van alles leeg was niemand kwam langs of gaf een glimp of we nog iets wensten Het was deze keer geen leuke ervaring

SAID
Beoordeeld op: 12/03/2020
SAID beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Great taste!...

Great taste!

Arina
Beoordeeld op: 09/03/2020
Arina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie

Wij waren er om 12h45 en er was nog zeer weinig...

Wij waren er om 12h45 en er was nog zeer weinig op het buffet te vinden... (vooral warme deel) er werd ook niets meer aangevuld! Jammer want we waren erg fan en hadden vrienden bij!

Caroline
Beoordeeld op: 09/03/2020
Caroline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De ontvangst bij de binnenkomst was zeer hartel...

De ontvangst bij de binnenkomst was zeer hartelijk. Je jas wordt in de vestiaire voor jou bewaard. De bediening aan tafel was heel goed. Het zicht op de open keuken is heel aangenaam. De gerechten waren één voor één top, ook een heel lekker aperitief. Het dessert werd op aanvraag een klein beetje aangepast. Het prijskaartje mag er zijn, maar het loont zeker de moeite om nog eens terug te komen.

Sven
Beoordeeld op: 09/03/2020
Sven beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, veel keuze. het restaurent heeft...

Lekker eten, veel keuze. het restaurent heeft een gezellige, wat trendy setting. Ondank het feit dat er veel klanten waren, volgde de bediening vlot en kan je toch nog op je gemak eten.

Liene
Beoordeeld op: 09/03/2020
Liene beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker gegeten maar ze ruimden alles wel snel...

Lekker gegeten maar ze ruimden alles wel snel af terwijl we nog aan het eten waren. Ze wilden duidelijk allemaal naar huis

datum score