Beoordelingen van Umami

1619 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.4
1619 beoordelingen
datum score
Ann
Beoordeeld op: 01/03/2020
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer lekker eten, en zeer vriendelijke bedienin...

Zeer lekker eten, en zeer vriendelijke bediening. Het is er aangenaam vertoeven, met aangepaste verlichting

Marieke
Beoordeeld op: 29/02/2020
Marieke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel nieuwe ervaring! Heerlijk!...

Heel nieuwe ervaring! Heerlijk!

Louise
Beoordeeld op: 29/02/2020
Louise beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Wij hadden minstens 2 weken op voorhand gereser...

Wij hadden minstens 2 weken op voorhand gereserveerd en kregen een tafeltje vlak naast de bar.. personeel hing soms aan de bar te babbelen/onnozel doen.. niet echt gezellig.

Wendy
Beoordeeld op: 28/02/2020
Wendy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Super lekker gegeten, en een geweldige bedienin...

Super lekker gegeten, en een geweldige bediening. Een enthousiaste jongeman die er voor zorgt dat je heel de avond niets tekort komt, en daarbij bovenop nog eens geweldig advies geeft voor de keuze van de gerechten.

Dominique
Beoordeeld op: 27/02/2020
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

gezellig - vriendelijk personeel - lekker eten...

gezellig - vriendelijk personeel - lekker eten - geen lange wachttijden

erskyn
Beoordeeld op: 27/02/2020
erskyn beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten in een zeer mooi kader en over...

Lekker eten in een zeer mooi kader en over het personeel kan ook niets negatief gezegd worden . Een echte aanrader.

Joke
Beoordeeld op: 27/02/2020
Joke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vlotte, vriendelijke bediening Gezellige atmos...

Vlotte, vriendelijke bediening Gezellige atmosfeer

Karin
Beoordeeld op: 27/02/2020
Karin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heerlijk gegeten van het experience menu. Lekke...

Heerlijk gegeten van het experience menu. Lekkere cocktails!! En de bediening was top.

Dorien
Beoordeeld op: 24/02/2020

Goede bediening, lekker eten...

Goede bediening, lekker eten

Jay
Beoordeeld op: 24/02/2020
Jay beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitstekende service , top eten...

Uitstekende service , top eten

datum score