Beoordelingen van Bel-air

47 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.2
47 beoordelingen
datum score
Christine
Beoordeeld op: 05/04/2022
Christine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was voortreffelijk. Het was lang geleden...

Het was voortreffelijk. Het was lang geleden dat we er geweest waren, maar het was heel lekker en de mensen heel vriendelijk.

Vanessa
Beoordeeld op: 25/02/2022
Vanessa beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Wij konden geen eten bestellen vanwege te weini...

Wij konden geen eten bestellen vanwege te weinig personeel

Ria
Beoordeeld op: 06/01/2022
Ria beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Een gezellige inrichting, met in acht name...

Een gezellige inrichting, met in acht name van decoronaregels. Vriendelijke bediening, verzorgd en lekker eten.

Mark
Beoordeeld op: 30/12/2021
Mark beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Hadden gereserveerd en bevestiging via mail...

Hadden gereserveerd en bevestiging via mail ontvangen, maar bij aankomst was bel air gesloten!

Manon
Beoordeeld op: 25/12/2021

Ruim op tijd online geboekt voor kerstavond...

Ruim op tijd online geboekt voor kerstavond en dan de avond ervoor een msukthe sturen dat ze met kerst gesloten zijn.......

freddy
Beoordeeld op: 17/12/2021
freddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Toch een minpunt :waarom alleen cash?...

Toch een minpunt :waarom alleen cash?

Linda
Beoordeeld op: 13/11/2021
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Groentjes koud. Saus koud en vettig. Vlees...

Groentjes koud. Saus koud en vettig. Vlees niet gekruid.

Astrid
Beoordeeld op: 31/10/2021
Astrid beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke bediening...

Lekker eten, vriendelijke bediening

Marijke
Beoordeeld op: 11/10/2021
Marijke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

goede kwaliteit, uitstekende service, vriendeli...

goede kwaliteit, uitstekende service, vriendelijk publiek

Blanca
Beoordeeld op: 02/09/2021
Blanca beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prima chef - zijn gerechten zijn steeds smaakvo...

Prima chef - zijn gerechten zijn steeds smaakvol en mooi gepresenteerd. Bovendien is de bediening vriendelijk en efficiënt.

datum score