Beoordelingen van Krua Thai

76 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.8
76 beoordelingen
datum score
Joris
Beoordeeld op: 15/06/2019
Joris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten, vlotte bediening (zowel in...

Lekker gegeten, vlotte bediening (zowel in Thais als Nederlands) en correcte prijzen! Zeker aan te raden!

Bang
Beoordeeld op: 13/06/2019
Bang beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Great food, great service. I tried several...

Great food, great service. I tried several thai restaurant in Antwerp before. Krua Thai is the best so far.

Cedric
Beoordeeld op: 20/05/2019
Cedric beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Erg lekker, niet duur en heel vriendelijk perso...

Erg lekker, niet duur en heel vriendelijk personeel

Hans
Beoordeeld op: 19/05/2019
Hans beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Erg lekker eten...

Erg lekker eten

Danny
Beoordeeld op: 12/05/2019
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij waren zeer tevreden omdat het eten topie...

Wij waren zeer tevreden omdat het eten topie was en dit aan een zeer eerlijke prijs. We waren met acht personen en iedereen was 100% tevreden. Wij komen al veel jaren in 'Krua Thai' en hopen er nog dikwijls te mogen komen!! Doe zo verder!!!!

Wim
Beoordeeld op: 09/03/2019
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk en lekker....

Vriendelijk en lekker.

Bart
Beoordeeld op: 20/01/2019
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Great food, friendly service...

Great food, friendly service

Jennifer V.
Beoordeeld op: 02/01/2019
Jennifer V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Erg vriendelijke mensen, het eten was heerlijk...

Erg vriendelijke mensen, het eten was heerlijk en makkelijk te reserveren. Als ik weer eens in Antwerpen ben, zal ik het zeker weer bezoeken.

Louis
Beoordeeld op: 24/12/2018
Louis beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijke bediening super goed typisch thai...

vriendelijke bediening super goed typisch thai eten echt een aanrader !!!!

Kris
Beoordeeld op: 23/12/2018
Kris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten, vriendelijke bediening. Hier...

Heel lekker eten, vriendelijke bediening. Hier komen we nog eens eten!

datum score