Beoordelingen van Krua Thai

110 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
110 beoordelingen
datum score
Teresa
Beoordeeld op: 10/03/2020
Teresa beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker, vriendelijke bediening...

Heel lekker, vriendelijke bediening

Nathalie
Beoordeeld op: 08/03/2020

Het eten was héél lekker. De bediening was...

Het eten was héél lekker. De bediening was ook goed en proper. Zeer vriendelijk, legging goed, gemakkelijk te bereiken.

Zino
Beoordeeld op: 17/02/2020
Zino beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten. Prijs kwaliteit top en...

Heel lekker gegeten. Prijs kwaliteit top en we hebben al verschillende Thaise restaurants getest in Antwerpen. Dit komt er momenteel als de beste uit qua eten.

Luc
Beoordeeld op: 04/02/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Vriendelijke bediening, lekker gegeten...

Vriendelijke bediening, lekker gegeten

johan
Beoordeeld op: 03/02/2020
johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer tevreden, uitstekend lekker eten en heel...

Zeer tevreden, uitstekend lekker eten en heel vriendelijke bediening.

Eddy
Beoordeeld op: 26/01/2020
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prima restaurant, vriendelijke bediening en...

Prima restaurant, vriendelijke bediening en lekker eten.Top

placeholder
Hilde
Beoordeeld op: 18/01/2020
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

De service is top, super vriendelijke mensen. M...

De service is top, super vriendelijke mensen. Maar de tafel was te klein was te krap en we zaten heel erg dicht bij andere mensen. En jammer genoeg hadden we een hele luide buurman.

tom
Beoordeeld op: 17/01/2020
tom beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Zeer lekker eten, heel attente gastheer! Zijn...

Zeer lekker eten, heel attente gastheer! Zijn er al dikwijls geweest en nog nooit slecht gegeten! Als je hier pikant vraagt, dan krijg je ook lekker pikant!!

Johan
Beoordeeld op: 05/01/2020
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super vriendelijke bediening, lekkere hapjes...

Super vriendelijke bediening, lekkere hapjes en zéér lekkere curry. We zaten wel aan de ingang en telkens er iemand binnen of buiten ging bleef de deur op een kier staan wat dan in deze tijd van het jaar voor een zeer koude tocht zorgde. We zijn dan ook steeds zelf moeten opstaan om de deur zelf terug te sluiten..... daar zouden ze misschien wel een oplossing voor moeten vinden want het dunne gordijn dat daar hangt houdt de koude niet buiten.....

Frits
Beoordeeld op: 28/12/2019
Frits beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heerlijk gegeten en top bediend!...

Heerlijk gegeten en top bediend!

datum score