Beoordelingen van Lucy Chang Antwerpen

626 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.2
626 beoordelingen
datum score
martine
Beoordeeld op: 11/03/2018
martine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

when we entered the restaurant two server looke...

when we entered the restaurant two server looked at us bot no one asked us to help us . a lot of personnel running around but doing nothing (go and come with empty hands altough there were tables to be cleaned , people were waiting to order no one was coming , a bottle of water is brought to the table but no glasses ... it was very hot in the restaurant . Then all of a sudden a new server apeared and it all went smooth , and i think someone found the button of the airconditioning

doreen c.
Beoordeeld op: 09/02/2018
doreen c. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker, snel...

lekker, snel

Kim
Beoordeeld op: 08/02/2018
Kim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Super leuke zaak, heerlijk eten, fijne bedienin...

Super leuke zaak, heerlijk eten, fijne bediening! Wij komen zeker terug! :)

Verena
Beoordeeld op: 04/02/2018
Verena beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Service was a bit poor. We had to wait each...

Service was a bit poor. We had to wait each a time for a while until someone came to our table. Empty glasses were not taken from the table. Staff was friendly though. And food nice.

Brenda
Beoordeeld op: 02/02/2018
Brenda beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Erg lekker , vriendelijke bediening...

Erg lekker , vriendelijke bediening

Kelly
Beoordeeld op: 24/01/2018
Kelly beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader

Lekker eten, niet lang hoeven wachten....

Lekker eten, niet lang hoeven wachten.

placeholder
Johan
Beoordeeld op: 23/01/2018
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Kinderen

Great food and service

Long time favorite! Always good quality and service.

Elke V.
Beoordeeld op: 15/01/2018
Elke V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Goed eten, aangename setting, aangenaam met...

Goed eten, aangename setting, aangenaam met de bon (prijs) maar onduidelijk over de betaling (die reeds op voorhand gebeurde). Ik gaf de voucher af bij aankomst en toen we het restaurant uitgingen liep een personeelslid 3 straten verder achter ons om te zeggen dat we nog niet betaald hadden. Dit was niet zo fijn.

Anja
Beoordeeld op: 07/01/2018
Anja beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Slechte kwaliteit eten: kipsate opgewarmd (denk...

Slechte kwaliteit eten: kipsate opgewarmd (denk in de frituur) dus smakeloos en gortdroog garnalen/sesamcrackers helemaal kromgetrokken van het frituurvet. Als hoofdgerecht masamancurry wel aardig en Koreaans rundvlees, schandalig weinig en kleine stukjes met meer dan een half bord gevuld met sla (????). Kortom het was echt niks

Evelyne
Beoordeeld op: 05/01/2018
Evelyne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Good Food And Good service! Thank!...

Good Food And Good service! Thank!

datum score