Beoordelingen van Bistro Jacob

173 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
173 beoordelingen
datum score
Tom
Beoordeeld op: 25/05/2019
Tom beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Lekker eten, vriendelijke bediening, leuke...

Lekker eten, vriendelijke bediening, leuke locatie. Top!

Lily
Beoordeeld op: 18/05/2019
Lily beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer fijn ontvangst en goed gegeten !...

Zeer fijn ontvangst en goed gegeten !

Laura
Beoordeeld op: 18/05/2019
Laura beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader

Het eten was lekker. De wachttijd mocht voor...

Het eten was lekker. De wachttijd mocht voor mij iets langer. Ik tafel graag iets langer.

Benny
Beoordeeld op: 16/05/2019
Benny beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs kwaliteit zeer goed. Vriendelijk....

Prijs kwaliteit zeer goed. Vriendelijk.

Inne
Beoordeeld op: 13/05/2019
Inne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig tafelen, heel lekker eten, en heel...

Gezellig tafelen, heel lekker eten, en heel goede kwaliteit voor de prijs die je betaalt. Spijtig van de locatie, die is niet zo super.

Kees
Beoordeeld op: 05/05/2019
Kees beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Gezellig restaurant, uitstekende bediening...

Gezellig restaurant, uitstekende bediening en vooral heerlijk gegeten. Voorgerechtje van look-brood was top, ik had daarna de ossombuco met pasta en mijn vriendin had de vis-mix. Met een heerlijke chardonnay erbij was het helemaal af. Heerlijk gegeten! Echt een aanrader.

Yves
Beoordeeld op: 28/04/2019
Yves beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke en snelle bediening, zeer lekker...

Vriendelijke en snelle bediening, zeer lekker eten!

Yurie
Beoordeeld op: 21/04/2019
Yurie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten was heel lekker en service was ook goed...

Eten was heel lekker en service was ook goed en vriendelijk. Niet te chic maar gezellig.

Jan
Beoordeeld op: 14/04/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk onthaal, correcte service, zeer...

Vriendelijk onthaal, correcte service, zeer goede bediening, zeer tevreden over het menu en de bereidingswijze van de gerechten. Een aanrader en zeker eentje om naar terug te gaan.

datum score