Beoordelingen van Bistro Jacob

187 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
187 beoordelingen
datum score
Lynn
Beoordeeld op: 14/07/2019
Lynn beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker eten en heel vriendelijke mensen!...

Super lekker eten en heel vriendelijke mensen! De moeite om daar eens te gaan eten als je in Antwerpen bent. Wij gaan zeker nog eens terug.

René
Beoordeeld op: 07/07/2019
René beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was werkelijk lekker, de bediening...

Het eten was werkelijk lekker, de bediening correct. Er werd binnen een normaal tijdsbestek opgediend en er werd rekening gehouden met het feit dat we tegen een bepaald uur elders verplichtingen hadden. Wij zijn alle vier tevreden over de hele lijn.

Matthijs
Beoordeeld op: 07/07/2019
Matthijs beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede kwaliteit van de gerechten, voor een...

Goede kwaliteit van de gerechten, voor een prima prijs. Vriendelijke en vlotte bediening. Een aanrader, bijvoorbeeld voorafgaand aan bezoek aan de opera.

Mark
Beoordeeld op: 28/06/2019
Mark beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten en verzorgde schotels. Zeer...

Zeer lekker eten en verzorgde schotels. Zeer vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar.

Nele
Beoordeeld op: 26/06/2019
Nele beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke en professionele bediening,...

Heel vriendelijke en professionele bediening, goede prijs-kwaliteit verhouding, lekker suggestiemenu.

Rene
Beoordeeld op: 20/06/2019
Rene beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heerlijk eten . Prettige bediening. Gezellig....

Heerlijk eten . Prettige bediening. Gezellig.

Jan
Beoordeeld op: 19/06/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en zeer vriendelijke bediening !...

Lekker eten en zeer vriendelijke bediening !

Nicole
Beoordeeld op: 18/06/2019
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten. Hadden menu genomen en prijs/kwali...

Lekker eten. Hadden menu genomen en prijs/kwaliteit zeker dik ok. Aangename en supervriendelijke bediening. Het aanbevelen waard. Was tweede keer hier en komen zeker nog terug. Doe zo verder.

Tom
Beoordeeld op: 18/06/2019
Tom beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten Vriendelijke bediening Aangename...

Lekker eten Vriendelijke bediening Aangename setting

Gerrit
Beoordeeld op: 17/06/2019
Gerrit beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Leuk restaurant net iets buiten het winkelcentr...

Leuk restaurant net iets buiten het winkelcentrum. We waren met 7 personen die bijna allemaal iets anders bestelden. Toch werden de gerechten vlot opgediend en waren erg smaakvol. Mijn ossobucu was super mals en het stoofvlees en de zalm werden ook gewaardeerd. Alleen het gerecht met drie pasta's was met teveel olie en gesmolten kaas, waardoor het te vet was. De huiswijnen waren lekker. Een vriendelijke en vlotte bediening en alles zeer redelijk geprijsd. Voor herhaling vatbaar.

datum score