Jeanty's

Lijnwaadmarkt 5 2000 ANTWERPEN-CENTRUM  (   )
Keuken
Franse 
Budget
Openingsuren
Nu gesloten Toon alle uren
Contact
Toon telefoonnummer Website
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.5 Gebaseerd op 32 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
32 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Datum restaurantbezoek: 04/03/2018
beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, goede huiswijn, voorkomende ontvan...

Lekker eten, goede huiswijn, voorkomende ontvangst en bediening, goed gelegen. Leuke ervaring.

Rudy S.
Datum restaurantbezoek: 17/02/2018
Rudy S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

prijs kwaliteit top en zeer vriendelijke bedien...

prijs kwaliteit top en zeer vriendelijke bediening

Marie-Claire D.
Datum restaurantbezoek: 10/02/2018
Marie-Claire D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Ik ben héél tevreden. Het eten was lekker....

Ik ben héél tevreden. Het eten was lekker. Het was een gezellige en een rustige omgeving. Het interieur was ook in orde alleen die bloemen of wat het ook was in die vazen vond ik een min punt. U zal zeker nog een bezoek van mij mogen verwachten. Nog vele groeten en doe zo verder

cintha
Datum restaurantbezoek: 13/01/2018
cintha beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Prima service. Kwaliteit goed....

Prima service. Kwaliteit goed.

Oswald
Datum restaurantbezoek: 07/01/2018
Oswald beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten, goede bediening , redelijke prijs...

lekker eten, goede bediening , redelijke prijs

Ruben S.
Datum restaurantbezoek: 31/12/2017
Ruben S. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

2,5 uur wachten op het hoofdgerecht. Service...

2,5 uur wachten op het hoofdgerecht. Service wist niet waar ze mee bezig waren.

Maria R.
Datum restaurantbezoek: 31/12/2017
Maria R. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Amuse en voorgerecht werden nagenoeg gelijk...

Amuse en voorgerecht werden nagenoeg gelijk geserveerd. Geen bijpassend wijnadvies door gebrek aan kennis. Hoofdgerecht heeft belachelijk lang geduurd (1.15u) daar personeel aan andere verdiepingen aandacht gaf. We hebben dit restaurant 3 achter een volgende jaren geprobeerd, echter geen verbetering gevonden, eerder een verslechtering......jammer. Potentie heeft het, maar het gekozen beleid is niet de juiste.

Sanna S.
Datum restaurantbezoek: 31/12/2017
Sanna S. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was heel erg lekker. De bediening...

Het eten was heel erg lekker. De bediening kan veel beter. Er werd te weinig gelopen. Wij zaten elke keer met lege glazen. Meer lopen en beter kijken. Zo verkoop je ook meer. We moesten elke keer vragen om drinken en ons hand opsteken. Het eten duurde ook steeds heel lang. Dit moet veel sneller. We zaten ook veel te lang met lege borden omdat niemand van de bediening het zag. Denk aan deze punten. Hierdoor kan je veel meer extras verkopen.

Sofie P.
Datum restaurantbezoek: 31/12/2017
Sofie P. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Misschien was het geen slecht idee om eerst...

Misschien was het geen slecht idee om eerst de klanten op de hoogte te brengen via social media, via telefoon en via mail bij reservaties dat met oudejaarsavond er enkel een nieuwjaarsmenu beschikbaar is en dat er niet à la carte gegeten kan worden. Anders zal u weer hetzelfde probleem hebben als vorig jaar : dat héél wat klanten opstappen omdat u niet duidelijk genoeg bent geweest, hierover hebt gelogen zelfs en uw nieuwjaarsmenu nogal aan de dure kant was voor zo'n lange wachttijden. Professionaliteit is hier een must !

Hanneke P.
Datum restaurantbezoek: 26/12/2017
Hanneke P. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Bij binnenkomst al een onaangename begroeting....

Bij binnenkomst al een onaangename begroeting. De mevrouw die hier al 5 jaar werkt wilde ons beneden een tafeltje geven. Wij gaven aan dat we online een tafeltje boven voor het raam , zonder harde luidspreker hadden gevraagd. Vroeger zaten we altijd in de uitbouw, wat we altijd geweldig vonden, maar boven voor het raam geeft ook een echt kerstgevoel. Aan haar houding voelden we dat ze geirriteerd was. We kregen een tafeltje bij het raam maar op 2 meter afstand een luidspreken met harde jaren 60 muziek. We vroegen of het ook zachter kom .met veel pijn en moeite werd het geluid iets zachter. Ik heb uiteindelijk de luidspreker gedraaid en het geluid nog zachter gezet. Ik ga niet naar een disco, maar naar een restaurant met de kerst waar we al 20 jaar komen en we ons altijd op verheugen. Uiteindelijk kwam er een groot gezelschap die lekker hard zaten te praten en waar je niet nog eens muziek bij nodig hebt. Deze mensen hadden het gewoon met elkaar naar de zin. Er was gewoon te weinig personeel.Onze mevrouw had een lief meisje als hulpje , maar deze wist van toeten nog blazen.Wij zaten tijden op de volgende gang te wachten en dat irriteerde op een gegeven moment. Die andere gasten hadden de voorkeur en wij hingen erbij. Uiteindelijk om het hoofdgerecht gevraagd , dat vast al lang klaar stond, want de friten waren gewoon slap en ijskoud. We hadden er mayonaise bij gevraagd , maar was men vergeten. Het hulpje kwam na een tijdje met een bakje waar een muizenbeetje op zat en toen een 2e gevraagd. Het eten was verder van uitstekende kwaliteit, maar koud is niet lekker. Ook kregen we van dit meisje tussendoor weer een voorafje , wat natuurlijk niet voor ons was.We vroegen aan haar bazin wat het toetjes was, maar dat wist ze niet ???????? Wij vroegen of het een klein ijsje mocht zijn, maar hier werd weer geirriteerd op gereageerd, “ ik zal kijken’ ik kan het niet beloven” Overal voelden we de weerstand. Al met al hebben we 5 uur uur over dit diner gedaan,. We hebben om 17.30u besproken en kwamen op tijd en gingen om 22.15 u afrekenen.en waren om 24 u thuis, belachelijk. Ja het was druk en te weinig personeel, maar daar hebben wij niks mee te maken. We komen 20 jaar bij jullie met de kerst en gebeurde het zelfs dat we met de hele familie kwamen soms met zn 10en en altijd was het geweldig. Wij proberen deze draditie voor te zetten en verheugen ons er enorm op, maar ik denk dat dit is voor ons de laatste keer geweest, ook al omdat deze mevrouw zeer onvriendelijk was wat er ook aan bij droeg dat we het totaal niet leuk hadden.

Alle beoordelingen van dit restaurant