Beoordelingen van Mie Katoen

38 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.3
38 beoordelingen
datum score
Cathelijne
Beoordeeld op: 16/07/2020
Cathelijne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten en vriendelijke bediening....

Lekker eten en vriendelijke bediening.

Erik
Beoordeeld op: 26/06/2020
Erik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker eten en vriendelijk personeel....

Lekker eten en vriendelijk personeel.

Inez
Beoordeeld op: 10/02/2020
Inez beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke ober, lekker en meer dan...

Zeer vriendelijke ober, lekker en meer dan voldoende gegeten!

Dirk
Beoordeeld op: 23/01/2020
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vriendelijke en spontane bediening. Men krijgt...

Vriendelijke en spontane bediening. Men krijgt de juiste info. Fondue was lekker en ruim voldoende, De chocolade fondue als dessert was overheerlijk > verse en kwaliteit produkten gebruiken is nog steeds de basis.

Piet
Beoordeeld op: 18/01/2020
Piet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gezellige sfeer om met een (kleine) groep te...

Gezellige sfeer om met een (kleine) groep te "tafelen". Vlees gevarieerd, goede kwaliteit en zeker voldoende !

Jana
Beoordeeld op: 17/01/2020
Jana beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Lekker eten en goede bediening...

Lekker eten en goede bediening

Katja
Beoordeeld op: 05/01/2020
Katja beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

De ober was redelijk arrogant, met zijn vrouwon...

De ober was redelijk arrogant, met zijn vrouwonvriendelijke opmerkingen, naar klanten toe, maar ook naar zijn collega's. We moesten steeds opnieuw vragen achter de bestelde drankjes. Bij de kaasfondue bleek het brood op te zijn. Wat we dan kregen was oud brood. Dure gerechten en de saladbar dreef van de mayonaise

Willy
Beoordeeld op: 04/01/2020
Willy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

alles was tip top in orde, bediening en vriende...

alles was tip top in orde, bediening en vriendelijkheid top

Koen
Beoordeeld op: 30/12/2019
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

was wat we ervan verwacht hadden...

was wat we ervan verwacht hadden

Greet
Beoordeeld op: 23/12/2019
Greet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Er is altijd een toffe gemoedelijke sfeer....

Er is altijd een toffe gemoedelijke sfeer. Het vlees en de vis zijn ook altijd vers en het is er gewoon gezellig!

datum score