Beoordelingen van Gambero Rosso

14 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.4
14 beoordelingen
datum score
Steven
Beoordeeld op: onbekend

Wat vergane glorie qua interieur, keuken is...

Wat vergane glorie qua interieur, keuken is ok, niets speciaals. Bediening is correct, niet overlopend van vriendelijkheid maar met af en toe een snuifje humor

Gita
Beoordeeld op: onbekend

Snelle lichte Italiaanse lunch in eerlijke...

Snelle lichte Italiaanse lunch in eerlijke keuken! Een aanrader!

Wilfried
Beoordeeld op: onbekend

Warm Italiaans onthaal door de broers Paolo...

Warm Italiaans onthaal door de broers Paolo en Franco; eerlijke, ongecompliceerde Italiaanse gerechten vergezeld van een steeds persoonlijke wijnsuggestie van de broers. Interieur straalt niet echt veel charme uit.

Ann
Beoordeeld op: onbekend

Met z'n vieren het nieuwe jaar ingeluid bij...

Met z'n vieren het nieuwe jaar ingeluid bij deze uitstekende Siciliaan in Antwerpen. Echt Italiaanse keuken (Antipasti, pasta en hoofdgerecht). De bruscetta was heel lekker, met een goed glaasje spumante erbij. Bij de anderen kwam vervolgens een artichokhart met garnalen, in een lichte kerriesaus. Bij mij overheerlijke ravioli gevuld met ricotta en besprenkeld met pesto. In het midden van het bord wat verse tomatencoulis met lekker veel look. De wijn erbij was een Bardolino, perfect bij het gekozene. Als hoofdgerecht was er Osso Bucco met verse erwtjes, naast mij saltimboca die er heel mooi uitzag, en voor mij een entrecôte pizzaiol'. Tot slot nog een verrassend lichte Zabaglione en een meer dan royale portie tiramisu voor de overkant. Heerlijk gegeten!

Joeri
Beoordeeld op: onbekend

Lekker gegeten in Gamberro Rosso, een Italiaans...

Lekker gegeten in Gamberro Rosso, een Italiaanse filet met pasta in combinatie met dé lekkere huiswijn, meer moet dat echt niet zijn. Je komt er terecht in de typische Italiaanse sfeer en de bediening loopt zeer vlot, soms iets té vlot.

placeholder
Francine
Beoordeeld op: onbekend

Het was de eerste maal bij Gambero Rosso: heerl...

Het was de eerste maal bij Gambero Rosso: heerlijk. Wij hebben de linguini met gamba's en tomaten genomen: zeer vers en een zeer goede witte huiswijn! en niet te vergeten de vriendelijke en charmante bediening!Wij komen zeker terug!Spijtig dat er momenteel werken zijn in de buurt die nogal lawaaierig zijn.Maar dit houdt ons niet tegen door het lekkere eten!

Eddy
Beoordeeld op: onbekend

Ons eerste bezoek was niet meteen een voltreffe...

Ons eerste bezoek was niet meteen een voltreffer. Meer personeel dan gasten in de zaal; ons tafeltje van twee was dan ook alles. Goede huiswijn. Correcte keuken : scampis in currysaus en risotto primavera ! Het dessert (tiramisu) had weinig smaak. Misschien een volgende keer beter ?

Inge
Beoordeeld op: onbekend

Héél lekker. Bediening is "origineel" en de...

Héél lekker. Bediening is "origineel" en de suggesties van de chef zijn werkelijk aanraders. Jammer dat er bakken bier e.d. in het zicht stonden, dat maakte de sfeer een beetje minder aangenaam. Toch een aanrader voor wie houdt van lekker Italiaans eten.

Jay
Beoordeeld op: onbekend

Gewoon, dinsdagavond, verjaardag gevierd met...

Gewoon, dinsdagavond, verjaardag gevierd met vier, ons laten leiden door de suggesties, Heerlijke artisjokken met gamba's als voorgerecht, de zwaardvis was a point, osso buco was boterzacht om maar te zwijgen van de pasta. De huiswijn was lekker. Bediening was oerdegelijk en met een knipoog. Omgerekend 53 € per persoon. Akkoord, niet goedkoop, maar wel KWALITEIT van de bovenste plank.

Van Loy
Beoordeeld op: onbekend

Toevallig binnengevallen en met zijn tweetjes...

Toevallig binnengevallen en met zijn tweetjes verkend. Overvallen door de pure Italiaanse charme - "signore, een soep zonder peper en zout is als een man zonder baard en snor". Ons laten verrassen door wat de chef nog naast zijn kaart vond. Voor alle zekerheid, een half jaar later, een tweede opinie meegenomen. Ons eerste gedacht bleef overeind. Akkoord niet gratis, maar alleszins twee keer meer kwaliteit dan zijn prijs. Dikke aanrader.

datum score