Beoordelingen van Estro Armonico

41 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
41 beoordelingen
datum score
Thandeka
Beoordeeld op: 16/02/2020
Thandeka beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Very nice food and very friendly staff I would...

Very nice food and very friendly staff I would definitely go back there again

Arjan
Beoordeeld op: 05/01/2020
Arjan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Mooie sfeer, lekker eten...

Mooie sfeer, lekker eten

M
Beoordeeld op: 31/12/2019
M beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het eten, de bediening en de entourage waren...

Het eten, de bediening en de entourage waren geweldig!

Marleen
Beoordeeld op: 30/12/2019
Marleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, gezellig interieur...

Vriendelijke bediening, gezellig interieur en vooral lekker eten. Prijs/kwaliteit zeker een aanrader.

GEERT
Beoordeeld op: 27/12/2019
GEERT beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

super lekker grillgerechten en vriendelijke...

super lekker grillgerechten en vriendelijke bediening !

Egbert
Beoordeeld op: 24/12/2019
Egbert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker en heerlijk gegeten, genoten van...

Super lekker en heerlijk gegeten, genoten van het gezellige decor, veel persoonlijke aandacht en hartelijke betrokkenheid van de chef, een echte ’’Maestro’’ in het grillen, op de koop toe onverwacht verwend en ‘’in de watten gelegd’’ met een speciaal ons bereide Pomme d’amour, kortom een fantastische avond om nooit te vergeten!

Yvette
Beoordeeld op: 29/11/2019
Yvette beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was heel lekker vlees,je proefde de smaak...

Het was heel lekker vlees,je proefde de smaak van het houtvuur.Vriendelijke bediening en ook persoonlijke service aan tafel.Heel gezellig binnen ook.Voor herhaling vatbaar.

Stefan
Beoordeeld op: 24/11/2019
Stefan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Elke keer als we vrienden voor het eerst meenem...

Elke keer als we vrienden voor het eerst meenemen naar Estro, zijn ze helemaal verbaasd over de ligging, sfeer, entourange, bediening en niet te vergeten het lekkerste lamsvlees van Antwerpen! Binnen 100 meter uit het hectische Antwerpse naar de serene rust van de kelder is al een beleving op zich

martine
Beoordeeld op: 05/11/2019
martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

De ligging is uniek en aders dan andere restaur...

De ligging is uniek en aders dan andere restaurants; Het bestaat al zo lang en is zo weinig bekend.

Vik
Beoordeeld op: 31/10/2019
Vik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vriendelijke en goede bediening. Heel gezellig...

Vriendelijke en goede bediening. Heel gezellig restaurant. Super lekker gegeten. De Oakland Shiraz wijn smaakte heel lekker. Ik kom zeker nog terug!

datum score