Beoordelingen van Estro Armonico

30 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
30 beoordelingen
datum score
Sis
Beoordeeld op: 22/07/2019
Sis beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Sinds jaaaren (!) trouwe klant. Hebben daar...

Sinds jaaaren (!) trouwe klant. Hebben daar onze verjaardag gevoerd.

Dominique
Beoordeeld op: 20/06/2019
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Au fond d’une charmante impasse , restaurant...

Au fond d’une charmante impasse , restaurant au décor simple mais authentique , plats excellents

Kathleen
Beoordeeld op: 19/05/2019
Kathleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

vriendelijk en attent onthaal, we mochten onze...

vriendelijk en attent onthaal, we mochten onze tafel zelf uitkiezen, vlotte bediening, lekkere wijn, eerlijke verse grillgerechten

Pieter
Beoordeeld op: 06/05/2019
Pieter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Lekker, gezellig, authentiek, geen lawaai,...

Lekker, gezellig, authentiek, geen lawaai, geen bereik.

Sis
Beoordeeld op: 03/05/2019
Sis beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Gewoon fantastich: lekker , vriendelijk, prijsb...

Gewoon fantastich: lekker , vriendelijk, prijsbewusr

Gerard
Beoordeeld op: 03/04/2019
Gerard beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Omdat we daar aankwamen en er geen tafel vrij...

Omdat we daar aankwamen en er geen tafel vrij was, meneer de eigenaar had doorgeven dat er geen plek was. Lekker professioneel.

Els
Beoordeeld op: 24/03/2019
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke bediening,niet te vlug zodat...

Heel vriendelijke bediening,niet te vlug zodat we rustig konden genieten en het eten was heerlijk!

Jean V.
Beoordeeld op: 17/03/2019
Jean V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker gegeten extra mals en smaakvol...

Zeer lekker gegeten extra mals en smaakvol vlees ! gezellig kader ! service wat minder want te weinig personeel wel kei vriendelijk !

Sonia
Beoordeeld op: 18/02/2019
Sonia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Heel lekker, aangenaam kader, rustig. Heel...

Heel lekker, aangenaam kader, rustig. Heel goed adresje waar je steak in de zaal op de openhaard wordt gegrild. Een aanrader.

Marina
Beoordeeld op: 17/02/2019
Marina beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellige locatie. Vriendelijke en vlotte bedie...

Gezellige locatie. Vriendelijke en vlotte bediening van lekker warm eten. Minpuntje de ijscreme was bijna gesmolten en de koffie niet écht warm.

datum score