Beoordelingen van Estro Armonico

25 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
25 beoordelingen
datum score
Gerard V.
Beoordeeld op: 03/04/2019
Gerard V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Omdat we daar aankwamen en er geen tafel vrij...

Omdat we daar aankwamen en er geen tafel vrij was, meneer de eigenaar had doorgeven dat er geen plek was. Lekker professioneel.

Els
Beoordeeld op: 24/03/2019
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke bediening,niet te vlug zodat...

Heel vriendelijke bediening,niet te vlug zodat we rustig konden genieten en het eten was heerlijk!

Jean V.
Beoordeeld op: 17/03/2019
Jean V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker gegeten extra mals en smaakvol...

Zeer lekker gegeten extra mals en smaakvol vlees ! gezellig kader ! service wat minder want te weinig personeel wel kei vriendelijk !

Sonia
Beoordeeld op: 18/02/2019
Sonia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Heel lekker, aangenaam kader, rustig. Heel...

Heel lekker, aangenaam kader, rustig. Heel goed adresje waar je steak in de zaal op de openhaard wordt gegrild. Een aanrader.

Marina
Beoordeeld op: 17/02/2019
Marina beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellige locatie. Vriendelijke en vlotte bedie...

Gezellige locatie. Vriendelijke en vlotte bediening van lekker warm eten. Minpuntje de ijscreme was bijna gesmolten en de koffie niet écht warm.

Isabel M.
Beoordeeld op: 03/02/2019
Isabel M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Zeer gastvrij en onze lamszadel, brique en...

Zeer gastvrij en onze lamszadel, brique en Pomme d'amour waren verrukkelijk

Jurgen
Beoordeeld op: 20/01/2019
Jurgen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Speciale locatie voor een restaurant, zeker...

Speciale locatie voor een restaurant, zeker de toegang tot het restaurant. Leuk gegeven dat je de kok je vlees ziet bakken bovenop een houtvuur. Deze houtsmaak-accenten proef je dan ook in je gebakken vlees: HEERLIJK ! Aardappel was lekker smeuïg.

Nathalie
Beoordeeld op: 14/01/2019
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker, gezellig en best vriendelijke bediening...

Lekker, gezellig en best vriendelijke bediening. Paar originele dingen op de kaart. Fijn bezoek, zoals altijd.

Valerie B.
Beoordeeld op: 01/01/2019
Valerie B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Delicious food! Coolest atmosphere! Wonderful...

Delicious food! Coolest atmosphere! Wonderful service!

Olivia
Beoordeeld op: 26/12/2018
Olivia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Gewoonweg super!...

Gewoonweg super!

datum score