Beoordelingen van Estro Armonico

31 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
31 beoordelingen
datum score
Paul
Beoordeeld op: 02/09/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Good quality food, great location with unique...

Good quality food, great location with unique dining experience

Sis
Beoordeeld op: 22/07/2019
Sis beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Sinds jaaaren (!) trouwe klant. Hebben daar...

Sinds jaaaren (!) trouwe klant. Hebben daar onze verjaardag gevoerd.

Dominique
Beoordeeld op: 20/06/2019
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Au fond d’une charmante impasse , restaurant...

Au fond d’une charmante impasse , restaurant au décor simple mais authentique , plats excellents

Kathleen
Beoordeeld op: 19/05/2019
Kathleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

vriendelijk en attent onthaal, we mochten onze...

vriendelijk en attent onthaal, we mochten onze tafel zelf uitkiezen, vlotte bediening, lekkere wijn, eerlijke verse grillgerechten

Pieter
Beoordeeld op: 06/05/2019
Pieter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Lekker, gezellig, authentiek, geen lawaai,...

Lekker, gezellig, authentiek, geen lawaai, geen bereik.

Sis
Beoordeeld op: 03/05/2019
Sis beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Gewoon fantastich: lekker , vriendelijk, prijsb...

Gewoon fantastich: lekker , vriendelijk, prijsbewusr

Gerard
Beoordeeld op: 03/04/2019
Gerard beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Omdat we daar aankwamen en er geen tafel vrij...

Omdat we daar aankwamen en er geen tafel vrij was, meneer de eigenaar had doorgeven dat er geen plek was. Lekker professioneel.

Els
Beoordeeld op: 24/03/2019
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke bediening,niet te vlug zodat...

Heel vriendelijke bediening,niet te vlug zodat we rustig konden genieten en het eten was heerlijk!

Jean V.
Beoordeeld op: 17/03/2019
Jean V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker gegeten extra mals en smaakvol...

Zeer lekker gegeten extra mals en smaakvol vlees ! gezellig kader ! service wat minder want te weinig personeel wel kei vriendelijk !

Sonia
Beoordeeld op: 18/02/2019
Sonia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Heel lekker, aangenaam kader, rustig. Heel...

Heel lekker, aangenaam kader, rustig. Heel goed adresje waar je steak in de zaal op de openhaard wordt gegrild. Een aanrader.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in