Beoordelingen van Estro Armonico

29 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
29 beoordelingen
datum score
Gerard
Beoordeeld op: 03/04/2019
Gerard beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Omdat we daar aankwamen en er geen tafel vrij...

Omdat we daar aankwamen en er geen tafel vrij was, meneer de eigenaar had doorgeven dat er geen plek was. Lekker professioneel.

Marina
Beoordeeld op: 08/10/2018

Heb vrijdag avond sms ontvangen dat wegens...

Heb vrijdag avond sms ontvangen dat wegens een feest de afspraak niet kon door gaan. Dus reservatie werd geannuleerd.

Wim J.
Beoordeeld op: 01/01/2017
Wim J. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede service en zeer lekkere ossenhaas. In...

Goede service en zeer lekkere ossenhaas. In een gezellige en unieke setting. We komen zeker nog eens terug.

Kathleen
Beoordeeld op: 19/05/2019
Kathleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

vriendelijk en attent onthaal, we mochten onze...

vriendelijk en attent onthaal, we mochten onze tafel zelf uitkiezen, vlotte bediening, lekkere wijn, eerlijke verse grillgerechten

Els
Beoordeeld op: 24/03/2019
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke bediening,niet te vlug zodat...

Heel vriendelijke bediening,niet te vlug zodat we rustig konden genieten en het eten was heerlijk!

Jurgen
Beoordeeld op: 20/01/2019
Jurgen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Speciale locatie voor een restaurant, zeker...

Speciale locatie voor een restaurant, zeker de toegang tot het restaurant. Leuk gegeven dat je de kok je vlees ziet bakken bovenop een houtvuur. Deze houtsmaak-accenten proef je dan ook in je gebakken vlees: HEERLIJK ! Aardappel was lekker smeuïg.

ilan
Beoordeeld op: onbekend

uitstekend lamsvlees...

uitstekend lamsvlees

Jean V.
Beoordeeld op: 17/03/2019
Jean V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker gegeten extra mals en smaakvol...

Zeer lekker gegeten extra mals en smaakvol vlees ! gezellig kader ! service wat minder want te weinig personeel wel kei vriendelijk !

Ronald
Beoordeeld op: 23/12/2018
Ronald beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Authentieke lomgeving met heerlijke gerechten...

Authentieke lomgeving met heerlijke gerechten op een haardvuur bereid

datum score