Beoordelingen van Restaurant Marcel

1030 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
1030 beoordelingen
datum score
Ludi
Beoordeeld op: 20/02/2019
Ludi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

mooie kader en heerlijke gerechten + aangename...

mooie kader en heerlijke gerechten + aangename bediening

Greet
Beoordeeld op: 20/02/2019
Greet beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker eten, goede bediening, mooi restaurant....

Lekker eten, goede bediening, mooi restaurant.

Philip
Beoordeeld op: 20/02/2019
Philip beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Weer lekker gegeten. Doe zo verder. Wij zijn...

Weer lekker gegeten. Doe zo verder. Wij zijn fan

Christina V.
Beoordeeld op: 19/02/2019
Christina V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Super lekker eten en een heel vriendelijke...

Super lekker eten en een heel vriendelijke bediening

Ria V.
Beoordeeld op: 17/02/2019
Ria V. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij waren met een vooraf aangekondigd gezelscha...

Wij waren met een vooraf aangekondigd gezelschap van 27 personen en kozen voor het viergangenmenu. Wij kregen een vlotte en professionele bediening in een mooi lokaal op de eerste verdieping. Zeker een aanrader met zo'n gezelschap !

Eddy D.
Beoordeeld op: 17/02/2019
Eddy D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Locatie prima. Rustig plekje aan het raam. De...

Locatie prima. Rustig plekje aan het raam. De bediening (vriendelijk - duidelijke info) was zeer goed. Het aperitief (Italiaanse Champagne) was subliem. Het eten was uitermate geslaagd. We vonden ook het brood erg lekker. Boter had iets meer mogen zijn.

Désirée v.
Beoordeeld op: 15/02/2019
Désirée v. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vriendelijke bediening, verfijnde gerechten,...

Vriendelijke bediening, verfijnde gerechten, het geheel kon ons erg bekoren, voor herhaling vatbaar.

Veronique
Beoordeeld op: 15/02/2019
Veronique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

aangename ontvangst. originele, mooie en lekker...

aangename ontvangst. originele, mooie en lekkere gerechten. mooie wijntjes.knap decor. zeer originele thee, met een prachtige bloem, de kers op de taart van een geslaagde avond.

Agnes
Beoordeeld op: 15/02/2019
Agnes beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

lekker eten, goede sevices en lekkere wijnen...

lekker eten, goede sevices en lekkere wijnen top

datum score