Beoordelingen van Restaurant Marcel

1437 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.4
1437 beoordelingen
datum score
Ellen
Beoordeeld op: 15/02/2020
Ellen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Mooie locatie, lekker eten, vlotte bediening....

Mooie locatie, lekker eten, vlotte bediening.

Patrick
Beoordeeld op: 15/02/2020
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Heel lekker gegeten en genoten van de wijnen....

Heel lekker gegeten en genoten van de wijnen.

Leena
Beoordeeld op: 15/02/2020
Leena beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Hoogwaardige culinaire belevenis en professione...

Hoogwaardige culinaire belevenis en professionele en vriendelijke bediening.

Guy
Beoordeeld op: 15/02/2020
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel tevreden. Lekker eten,vriendelijke bedieni...

Heel tevreden. Lekker eten,vriendelijke bediening. Heel aangenaam restaurant. Wij komen zeker terug.

Bieke
Beoordeeld op: 14/02/2020
Bieke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs/kwaliteit zeer ok, menu Marcel 4 gangen...

Prijs/kwaliteit zeer ok, menu Marcel 4 gangen genomen, alles zeer lekker en mooi gepresenteerd, voorafgegaan door heerlijk brood met konijnenragout en een amuse, Zeer uitgebreide wijnkaart met alle prijsklasses, eveneens vele keuzes per glas. Vriendelijke en vlotte service en leuk kader, top!

Stefaan
Beoordeeld op: 14/02/2020
Stefaan beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

De organisatie van een kennislunch door 1Vermog...

De organisatie van een kennislunch door 1Vermogensbeheer met 11 deelnemers in het aparte zaaltje verliep perfect en dit is duidelijk de juiste setting voor dergelijke organisatie. Voor herhaling vatbaar.

Chris
Beoordeeld op: 14/02/2020
Chris beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Excellent service, nice food, great wine....

Excellent service, nice food, great wine.

Etienne
Beoordeeld op: 13/02/2020
Etienne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

prima keuken verzorgde bediening mooi kader...

prima keuken verzorgde bediening mooi kader

LUC
Beoordeeld op: 12/02/2020
LUC beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Passende inrichting, verzorgd kader. Goede,...

Passende inrichting, verzorgd kader. Goede, originele keuken. Attentie volle correcte bediening Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Mvg

Marc
Beoordeeld op: 12/02/2020
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

gezellig en mooi kader / vriendelijke bediening...

gezellig en mooi kader / vriendelijke bediening met gepaste uitleg op onze vragen / uitgebreide wijnkaart maakt de keuze moeilijk / voortreffelijke keuken / we namen geen apero omdat we dat reeds elders deden; men liet ons (te) lang wachten om ons de kaart te bezorgen en onze bestelling op te nemen

datum score