Beoordelingen van De Burgerij Léopold

242 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
242 beoordelingen
datum score
Maite
Beoordeeld op: 30/12/2019

Restaurant was gesloten door personeelsprobleme...

Restaurant was gesloten door personeelsproblemen maar werden niet correct verwittigd. Na verschillende telefoontjes te doen uiteindelijk een briefje op de deur dat het gesloten was. We hadden voor deze burgerij gekozen omdat deze centraal lag van de kerstmarkt maar we stonden er voor niets. Uiteindelijk verschillende mensen teleurgesteld want wij waren niet de enige die in de kou stonden te wachten op een antwoord van deze zaak.

Joris
Beoordeeld op: 30/12/2019
Joris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Beetje stomme vraag aangezien Burgerij Leopold...

Beetje stomme vraag aangezien Burgerij Leopold door omstandigheden gisterenavond niet open was. Overbodige mail dus.

Katrien
Beoordeeld op: 30/12/2019
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Reservering om 18 u voor 8 personen maar we...

Reservering om 18 u voor 8 personen maar we stonden voor een gesloten deur , zonder verwittiging.

Silke
Beoordeeld op: 30/12/2019
Silke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het was niet open wegens ziekte van personeel...

Het was niet open wegens ziekte van personeel

Nancy
Beoordeeld op: 27/12/2019
Nancy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Accueil fort agréable malgré une arrivée antici...

Accueil fort agréable malgré une arrivée anticipée, bons produits, rapport qualité/prix intéressant. Bref, un bon moment !

Engels
Beoordeeld op: 22/12/2019
Engels beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening en lekker gegeten...

Vriendelijke bediening en lekker gegeten

Olivier
Beoordeeld op: 14/12/2019
Olivier beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer goed gesoigneerd door de ober boven, die...

Zeer goed gesoigneerd door de ober boven, die ons de goede wijn heeft aangeraden uit it Italië

Anouk
Beoordeeld op: 09/12/2019
Anouk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel lekker, enkel tip bij vegan burger (Las...

Heel lekker, enkel tip bij vegan burger (Las Vegan): eventueel vegan mayo en dressing voor salade (mag zelfs dezelfde dressing zijn als op de burger)

Giovanni
Beoordeeld op: 08/12/2019
Giovanni beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkerste hamburgers die er zijn! Goede, vriend...

Lekkerste hamburgers die er zijn! Goede, vriendelijke bediening.

Dirk
Beoordeeld op: 08/12/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het eten was zeer lekker. Het was een vlotte,...

Het eten was zeer lekker. Het was een vlotte, snelle en vriendelijke bediening.

datum score