Beoordelingen van De Burgerij Léopold

216 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
216 beoordelingen
datum score
Evi
Beoordeeld op: 04/09/2017
Evi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Steeds super lekker en geweldige service !!...

Steeds super lekker en geweldige service !! Zeer veel restaurant-en brasserie uitbaters zouden een voorbeeld kunnen nemen aan de klantenservice van de Burgerij !

Luc
Beoordeeld op: 03/09/2017
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Heel lekker gegeten voor onze zoon z'n verjaard...

Heel lekker gegeten voor onze zoon z'n verjaardag. fijne en vriendelijke bediening! Hele aangename avond gehad.

Erik
Beoordeeld op: 21/08/2017
Erik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

supervriendelijke bediening en zalige burgers!...

supervriendelijke bediening en zalige burgers!

Katrien
Beoordeeld op: 17/08/2017
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer lekker gegeten, ook al hebben we het natuu...

zeer lekker gegeten, ook al hebben we het natuurlijk over hamburgers zeer vlotte en fijne bediening

Yannick
Beoordeeld op: 14/08/2017
Yannick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekkere burgers! Wel prijzig, maar dat vergeet...

Lekkere burgers! Wel prijzig, maar dat vergeet je eens je je tanden in de burger gezet hebt ;)

frederik
Beoordeeld op: 11/08/2017
frederik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vriendelijke bediening, lekker eten , gezellig...

Vriendelijke bediening, lekker eten , gezellig kader

Valerie
Beoordeeld op: 07/08/2017
Valerie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het eten is lekker en het is meer dan een 'gewo...

Het eten is lekker en het is meer dan een 'gewone' hamburger. Het voelt ook helemaal niet aan als gast food. Goede service. Kader is druk als je buiten zit

Huguette
Beoordeeld op: 04/08/2017
Huguette beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Super vriendelijk personeel, allemaal. En een...

Super vriendelijk personeel, allemaal. En een hamburgertje smaakt al eens. Keer als je niet veel tijd hebt.

Yves J.
Beoordeeld op: 31/07/2017
Yves J. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Alles was gewoon zoals het hoort. Fijne lunch...

Alles was gewoon zoals het hoort. Fijne lunch

Walter
Beoordeeld op: 30/07/2017
Walter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Op vraag van de kleinkinderen...

Op vraag van de kleinkinderen

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in