Beoordelingen van De Burgerij Léopold

242 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
242 beoordelingen
datum score
Kevin
Beoordeeld op: 01/12/2019
Kevin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker, vriendelijke en snelle bediening....

Lekker, vriendelijke en snelle bediening.

Karlien
Beoordeeld op: 22/11/2019
Karlien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker gegeten, super bediening, vriendelijk...

Lekker gegeten, super bediening, vriendelijk maar ook met "ne lach en ne zwans" Wij komen zeker terug!!!

leen
Beoordeeld op: 17/11/2019
leen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekkere hamburger, maar de rode wijn was slecht...

Lekkere hamburger, maar de rode wijn was slecht en daar moet je tegenwoordig al veel moeite voor doen, om slechte wijn te vinden,

Lien
Beoordeeld op: 13/11/2019
Lien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel lekkere burgers, vlotte bediening, alles...

Heel lekkere burgers, vlotte bediening, alles was zeer netjes! PS: hou de suggestieburger! Die was OVERheerlijk!

ann
Beoordeeld op: 10/11/2019
ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere hamburgers met frietjes en vriendelijke...

Lekkere hamburgers met frietjes en vriendelijke vlotte bediening. Zeker bezoeken na een dagje shoppen.

Leo
Beoordeeld op: 27/10/2019
Leo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vriendelijke bediening en lekker gegeten....

Vriendelijke bediening en lekker gegeten.

Jim
Beoordeeld op: 19/10/2019
Jim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Hapjes besteld voor tijdens de aperitief werden...

Hapjes besteld voor tijdens de aperitief werden vergeten (te bestellen of in de keuken?). Men vertelde dat dit kwam doordat ze reeds begonnen waren aan de bestelling voor de hamburgers. Geen probleem, kan gebeuren maar dan hebben we nog eens +/- 45 minuten moeten wachten tot de hamburgers er uiteindelijk kwamen, hoewel we een aantal keren hadden meegegeven op tijd weg te moeten gaan. Het mannelijke personeel kwam zich excuseren en heeft ons twee flessen water van het huis aangeboden wat een vriendelijke geste was. Ze zaten er ook duidelijk mee verveeld, hoewel externe bestellingen geen excuus mogen zijn voor de mensen die in het restaurant komen eten. Toch nog even meegeven dat de vrouw die boven bediende zeer onvriendelijk was en zelfs vloekte toen we (nogmaals) informeerden waar ons eten bleef ... misschien kan zij beter een job zoeken buiten de horeca.

Bert
Beoordeeld op: 17/10/2019
Bert beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

zeer goede bediening en snel, wat wij ook...

zeer goede bediening en snel, wat wij ook zeer appreciëren. en zeer lekker

Tinne
Beoordeeld op: 14/10/2019
Tinne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader

Wij gingen te laat komen voor onze reservering,...

Wij gingen te laat komen voor onze reservering, maar die kon ik tot op het laatste moment gelukkig nog wijzigen zonder problemen.

Koen
Beoordeeld op: 14/10/2019
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Kindvriendelijke, en zeer lekkere burgers....

Kindvriendelijke, en zeer lekkere burgers.

datum score