Beoordelingen van !taj Mahal

15 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
15 beoordelingen
datum score
Chris
Beoordeeld op: 01/03/2020
Chris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Yes good food...

Yes good food

Luc
Beoordeeld op: 21/02/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Snelle business lunch met klanten uit Pakistan....

Snelle business lunch met klanten uit Pakistan. Was wat betref prijs kwaliteit wel OK.

Glen
Beoordeeld op: 15/02/2020
Glen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Uiterst vriendelijke bediening en super lekkere...

Uiterst vriendelijke bediening en super lekkere gerechten voor een schappelijke prijs. Nog nooit een slechte ervaring gehad.

Nadine
Beoordeeld op: 27/01/2020
Nadine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super ‘persoonlijke’ bediening - onze garçon...

Super ‘persoonlijke’ bediening - onze garçon kende ons nog van vorige maand, altijd fijn, en gaf ons zelfs een drankje van het huis. Het eten was zoals steeds hemels - lekkerste Indische keuken in Antwerpen. Onze favoriet!

PAREYNS
Beoordeeld op: 01/01/2020
PAREYNS beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

VRIENDELIJK EN LEKKER NIEUW ETEN ONTDEKT HEERLI...

VRIENDELIJK EN LEKKER NIEUW ETEN ONTDEKT HEERLIJK

symons
Beoordeeld op: 26/12/2019
symons beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vlotte bediening, zeer kindvriende...

Lekker eten, vlotte bediening, zeer kindvriendelijk

Erik
Beoordeeld op: 15/12/2019
Erik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Na 2 grote reizen doorheen India weten we wat...

Na 2 grote reizen doorheen India weten we wat de Indische keuken zoal te bieden heeft. De Taj Mahal is tot op heden het enige Indische restaurant waar ik buiten India gegeten heb, dat de authentieke keuken van ginder benadert; Niet duur + vlotte service !

Herbert
Beoordeeld op: 15/12/2019
Herbert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, lekker gegeten voor...

Vriendelijke bediening, lekker gegeten voor een goede prijs.

Fatima
Beoordeeld op: 05/12/2019
Fatima beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was super lekker....

Het eten was super lekker.

Nadine
Beoordeeld op: 02/11/2019
Nadine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Taj Mahal is mijn lievelingsrestaurant en ben...

Taj Mahal is mijn lievelingsrestaurant en ben er al veel geweest, al was ik deze keer toch een beetje teleurgesteld. We hebben vrij lang moeten wachten op het eten. Wanneer het dan eindelijk kwam, bleek het niet datgene dat we besteld hadden. Na een opmerking, werd het zonder verontschuldiging van tafel gehaald. Maar zoals steeds was het eten TOP!

datum score