Beoordelingen van Ardent

289 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.0
289 beoordelingen
datum score
Maria
Beoordeeld op: onbekend

Wat hebben wij genoten van ons etentje ! Wij...

Wat hebben wij genoten van ons etentje ! Wij kozen het verrassingsmenu. De gerechten waren superlekker en de bijhorende wijnen waren top ! De bediening verliep vlekkeloos, héél vriendelijk en ongedwongen. Een échte aanrader voor iedereen die houdt van een niet alledaagse verrassing.

Nickolas
Beoordeeld op: onbekend

Ontvangst Personeel Aangepaste wijnen Food Pri...

Ontvangst Personeel Aangepaste wijnen Food Prijs / kwaliteit Locatie

jan
Beoordeeld op: onbekend

Superlekkerrrrrrrr eten. Goede wijn. En zeer...

Superlekkerrrrrrrr eten. Goede wijn. En zeer goede service! Spijtig dat de omgeving een parkeernachtmerrie is. 9/10!

Jan
Beoordeeld op: onbekend

We genoten van een mooi rustgevend interieur...

We genoten van een mooi rustgevend interieur met fijn linnen gedekte tafels . De erwtenpuree met parmezaan was een smeersel dat je niet licht vergeet. Het stukje runds met aubergine en paprikacrème en het fantastische ossestaart-kroketje als amuse stemden de registers van de lunch. Roodbaars in langoustinesaus met groene asperges, tuinbonen en quinoa was verrassend lekker, koud en warm. De zwarte kip met romanesco kool crème verjus smaakte vol en af, al kon de poot iets meer gaartijd verdragen. Een mooi dessertbord als afsluiter met koffie of thee en versnaperingen na een passend en ruim wijnarrangement dat nog lang bleef nazinderen bij ons gezelschap. Ook de perfecte en vooruitziende bediening was een onderdeel van dit heerlijke culinaire hoogstandje. Hier komen wij terug.

Ronald
Beoordeeld op: onbekend

Goede service en goede kwaliteit. Aangenaam...

Goede service en goede kwaliteit. Aangenaam kader.

Driessen
Beoordeeld op: onbekend

Het eten was super!...

Het eten was super!

Jozef
Beoordeeld op: onbekend

Fijn smullen, met vriendelijke en correcte...

Fijn smullen, met vriendelijke en correcte bediening aan een correcte prijs. Dat tevens glutenvrij kon gegeten worden, stelde mijn echtgenote zeer op prijs. Het was een fijne avond. Dank aan alle betrokkenen.

Christine
Beoordeeld op: onbekend

Topgerechtjes !!!! Goede originele aangepaste...

Topgerechtjes !!!! Goede originele aangepaste wijnen !! Prijs kwaliteit is dit een echte aanrader. Wij komen terug op zondag 15 mei om 12.30u . Met vriendelijke groeten

[anonymous]
Beoordeeld op: onbekend

Gezellig interieur ! Vriendelijke bediening. Ze...

Gezellig interieur ! Vriendelijke bediening. Zeer lekkere en fijne keuken. Een aanrader voor alle mensen die houden van gezellig tafelen.

Conny Dirk
Beoordeeld op: onbekend

Wouter en zijn keuken team maakt ons telkens...

Wouter en zijn keuken team maakt ons telkens weer GELUKKIG met heerlijke smaken , pure gerechten . Begeleid met heerlijke wijnen zorgvuldig uitgekozen door Tom . Telkens weer een warm weerzien . Kortom een top adres tegen een scherpe prijs culinair genieten van amuse tot aan de koffie .

datum score