Budget
€
Over dit restaurant
Duke of Antwerp is een gastro pub/restaurant zoals het hoort. Het beste van het Verenigd Koninkrijk gemixt met de Belgische know-how,finesse en Frans-Belgische keuken. Met 20 verschillende thee's, een real cask ale, een Engels ontbijt, en afternoon tea naar Londens voorbeeld scoort deze zaak hoge toppen.
Met de nieuwe chef Hans Devriese worden de puntjes op de gastronomische i geplaatst. Ook over de wijnkaart werd goed nagedacht en een goede balans gevonden tussen Franse wijnen, wereldwijnen en de verschillende bubbels.
De sfeer zit er meteen goed in als je bijvoorbeeld plaats neemt onder de gigantische lichtkoepel van 10 meter lang, een aperitiefje drinkt aan de 20 meter lange bar met tiffany lampen en handgeslepen spiegels of je neervlijt in zo'n zacht lederen banket met de voetjes op het tapijt van de Queen Elisabeth II, het nieuwe cruise-schip.
Met de nieuwe chef Hans Devriese worden de puntjes op de gastronomische i geplaatst. Ook over de wijnkaart werd goed nagedacht en een goede balans gevonden tussen Franse wijnen, wereldwijnen en de verschillende bubbels.
De sfeer zit er meteen goed in als je bijvoorbeeld plaats neemt onder de gigantische lichtkoepel van 10 meter lang, een aperitiefje drinkt aan de 20 meter lange bar met tiffany lampen en handgeslepen spiegels of je neervlijt in zo'n zacht lederen banket met de voetjes op het tapijt van de Queen Elisabeth II, het nieuwe cruise-schip.