Beoordelingen van Duke Of Antwerp

321 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.2
321 beoordelingen
datum score
Fien V.
Beoordeeld op: 05/03/2019
Fien V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het is de eerste keer dat we In de Duke of...

Het is de eerste keer dat we In de Duke of Antwerp kwamen ontbijten. Het was voor ons een verrassing. Wij wisten niet waaraan we ons mochten verwachten. Het is heel goed meegevallen. Warm onthaal, verzorgt etablissement, prima bediening en vriendelijk personeel. Wij komen zeker nog een keertje terug.

DANIELLE
Beoordeeld op: 17/02/2019
DANIELLE beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

The food was very good, we are from Antwerp...

The food was very good, we are from Antwerp so we like good food, and the location is perfect. But if the client asks for Cava don’t give them champagne, and don’t charge them for champagne. I mentionned it and they charges us for Cava, so also a good service.

GEORGES
Beoordeeld op: 01/02/2019
GEORGES beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Volledig in orde en lekker gegeten....

Volledig in orde en lekker gegeten.

Nadine V.
Beoordeeld op: 22/01/2019
Nadine V. beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Schitterend breakfast. Zeker voor herhaling...

Schitterend breakfast. Zeker voor herhaling vatbaar. Alles was top en zeer vriendelijke bediening

Dirk W.
Beoordeeld op: 21/01/2019
Dirk W. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer mooi verzorgd ontbijt in mooi kader. Enkel...

Zeer mooi verzorgd ontbijt in mooi kader. Enkele minpuntjes: Ontbijt is niet volledig zonder koffie. Jammer dat we extra moesten betalen voor onze koffies, in verhouding toch duur (14 € voor elk 2,koffies) Het was koud in de zaal, ons even opwarmen bij de vrieskou buiten zat er helaas niet in.

Karin
Beoordeeld op: 21/01/2019
Karin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Knap interieur, met Vivabox ontbijt met bubbels...

Knap interieur, met Vivabox ontbijt met bubbels. Vriendelijk personeel en vezorgd ontbijt met lekkere krokante pistolets en croissants. Spijtig dat we de koffie moesten betalen.

Patrick D.
Beoordeeld op: 16/01/2019
Patrick D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke ontvangst. Heel lekker en verzorgd...

Vriendelijke ontvangst. Heel lekker en verzorgd ontbijt ! Wij komen vast en zeker terug. Groetjes.

placeholder
Patrick
Beoordeeld op: 16/01/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Voldeed aan de beschrijving. Mooi interieur. Le...

Voldeed aan de beschrijving. Mooi interieur. Lekker en uitgebreid ontbijt. Amusante bediening.

Albertine
Beoordeeld op: 15/01/2019
Albertine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Vriendelijke en behulpzame medewerkers - lekker...

Vriendelijke en behulpzame medewerkers - lekker en overvloedig eten - gezellig interieur

datum score