Beoordelingen van Duke Of Antwerp

321 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.2
321 beoordelingen
datum score
Josiane
Beoordeeld op: 15/01/2019
Josiane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

We hebben extra frietjes gevraagd, de ober...

We hebben extra frietjes gevraagd, de ober heeft 2x de bestelling doorgestuurd naar de keuken. Ze stonden op de rekening (gratis). We hebben spijtig genoeg de frietjes nooit gekregen. Na 20min ons bord zonder de frietjes verder leeggegeten. Na 35min hebben we betaald en zijn vertrokken.

placeholder
Wim
Beoordeeld op: 14/01/2019
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Supervriendelijke bediening door Glen. Fantasti...

Supervriendelijke bediening door Glen. Fantastische salades enkel de steak was niet in verhouding met de kealiteit vd salades. Te taai en pieplein salaatje.

Bart
Beoordeeld op: 13/01/2019
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Super friendly service. Well prepared and huge...

Super friendly service. Well prepared and huge breakfast.

Patrick T.
Beoordeeld op: 09/01/2019
Patrick T. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Wij waren een uur te laat maar nog steeds van...

Wij waren een uur te laat maar nog steeds van harte welkom! Heerlijk ontbijt en topbediening!!!

Robert
Beoordeeld op: 09/01/2019
Robert beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Quality of the food was far below standards...

Quality of the food was far below standards Service was OK

Luc
Beoordeeld op: 09/01/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

Friendly very Nice food and good in price...

Friendly very Nice food and good in price

Tania
Beoordeeld op: 05/01/2019
Tania beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel lekker en heel vriendelijke bediening...

Heel lekker en heel vriendelijke bediening

placeholder
Guy
Beoordeeld op: 05/01/2019
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

We hadden een vivabox ontbijtbon. Correcte...

We hadden een vivabox ontbijtbon. Correcte digitale reservering en er werd ook nog eventjes een herinnering verstuurd. Zeer verzorgd ontbijt met een zeer vriendelijke bediening in een mooi, rustig kader. We hebben een nieuw topadres ontdekt om te ontbijten en hier zien ze ons zeker terug. Een aanrader.

Inge
Beoordeeld op: 04/01/2019
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk personeel, goede, vlotte service....

Vriendelijk personeel, goede, vlotte service. Hebben heerlijk gegeten en goed advies gekregen voor wijnkeuze.

jos
Beoordeeld op: 03/01/2019
jos beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Wij hadden om 9 uur gereserveerd we waren...

Wij hadden om 9 uur gereserveerd we waren er om 8.58 uur en werden op een ombeschofte manier terug naar buiten gewezen met de vermelding dat ze pas om 9 uur open waren dit kon ook wel op een andere manier overgebracht worden en wij hebben dan ook beslist om niet te ontbijten dit was zeker geen reclame .

datum score