Beoordelingen van Duke Of Antwerp

321 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
321 beoordelingen
datum score
Elly
Beoordeeld op: 03/01/2019
Elly beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Nice accomodation, delicious food and very...

Nice accomodation, delicious food and very friendly service

Jacques D.
Beoordeeld op: 02/01/2019
Jacques D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

vriendelijk onthaal en bediening, het eten...

vriendelijk onthaal en bediening, het eten was lekker; hier komen we zeker nog terug.

Hristina G.
Beoordeeld op: 02/01/2019
Hristina G. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Tout était parfait! Nous sommes heureux d'avoir...

Tout était parfait! Nous sommes heureux d'avoir choisi ce restaurant pour fêter le Réveillon. Cela restera un très bon souvenir. Merci!

Frank
Beoordeeld op: 01/01/2019

Gereserveerde tafel voor drink was niet voorzie...

Gereserveerde tafel voor drink was niet voorzien. Positief: obers hebben onmiddellijk een gedekte tafel vrijgemaakt; vriendelijke bediening.

Sacha B.
Beoordeeld op: 01/01/2019
Sacha B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

We found that the fish was to salt. One hamburg...

We found that the fish was to salt. One hamburger was forgotten, so one of our company had to wait

Dirk
Beoordeeld op: 30/12/2018
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker en chique ontbijt, zeer rustig en vriend...

Lekker en chique ontbijt, zeer rustig en vriendelijke bediening.

Bea
Beoordeeld op: 30/12/2018
Bea beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, super bediening....

Lekker eten, super bediening.

Monique
Beoordeeld op: 30/12/2018
Monique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

We hadden 2 weken vooraf gereserveerd en er...

We hadden 2 weken vooraf gereserveerd en er was geen tafel voor ons. We werden dan boven in een uithoek geplaatst. Na 3 kwartier wachten kregen we 3 uitgedroogde slibtongetjes en een handje naakte sla. Gewoon slecht. Op de rekening moesten we nog een kwartier wachten zodat we moesten lopen om onze theatervoorstelling te halen. Een nare ervaring.

Cristl
Beoordeeld op: 29/12/2018
Cristl beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen

2x club sandw kip besteld . Zat weinig kip...

2x club sandw kip besteld . Zat weinig kip op wel een beetje bacon ... en dat voor meer dan 12 euro het stuk. Bediening en vriendelijkheid wel top !

Ellize K.
Beoordeeld op: 28/12/2018

Gezellige sfeer en lekker eten...

Gezellige sfeer en lekker eten

datum score