Beoordelingen van Duke Of Antwerp

321 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.2
321 beoordelingen
datum score
Nadine V.
Beoordeeld op: 22/01/2019
Nadine V. beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Schitterend breakfast. Zeker voor herhaling...

Schitterend breakfast. Zeker voor herhaling vatbaar. Alles was top en zeer vriendelijke bediening

Patrick T.
Beoordeeld op: 09/01/2019
Patrick T. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Wij waren een uur te laat maar nog steeds van...

Wij waren een uur te laat maar nog steeds van harte welkom! Heerlijk ontbijt en topbediening!!!

Luc
Beoordeeld op: 09/01/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

Friendly very Nice food and good in price...

Friendly very Nice food and good in price

placeholder
Guy
Beoordeeld op: 05/01/2019
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

We hadden een vivabox ontbijtbon. Correcte...

We hadden een vivabox ontbijtbon. Correcte digitale reservering en er werd ook nog eventjes een herinnering verstuurd. Zeer verzorgd ontbijt met een zeer vriendelijke bediening in een mooi, rustig kader. We hebben een nieuw topadres ontdekt om te ontbijten en hier zien ze ons zeker terug. Een aanrader.

Inge
Beoordeeld op: 04/01/2019
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk personeel, goede, vlotte service....

Vriendelijk personeel, goede, vlotte service. Hebben heerlijk gegeten en goed advies gekregen voor wijnkeuze.

Elly
Beoordeeld op: 03/01/2019
Elly beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Nice accomodation, delicious food and very...

Nice accomodation, delicious food and very friendly service

Jacky
Beoordeeld op: 02/01/2019
Jacky beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

vriendelijk onthaal en bediening, het eten...

vriendelijk onthaal en bediening, het eten was lekker; hier komen we zeker nog terug.

Hristina G.
Beoordeeld op: 02/01/2019
Hristina G. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Tout était parfait! Nous sommes heureux d'avoir...

Tout était parfait! Nous sommes heureux d'avoir choisi ce restaurant pour fêter le Réveillon. Cela restera un très bon souvenir. Merci!

Bea
Beoordeeld op: 30/12/2018
Bea beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, super bediening....

Lekker eten, super bediening.

Kathleen
Beoordeeld op: 28/12/2018
Kathleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prachtig etablissement, typisch Engelse inricht...

Prachtig etablissement, typisch Engelse inrichting. Heel vriendelijk, high tea was heerlijk

datum score