Beoordelingen van Kelly's Irish Pub

29 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.7
29 beoordelingen
datum score
Steffi D.
Beoordeeld op: 20/01/2019
Steffi D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk personeel! Het was heel druk...

Zeer vriendelijk personeel! Het was heel druk en toch ging het vlot vooruit! We hadden wel geluk dat er nog plaats was ondanks dat we reserveerde, er stond nergens aangegeven dat het gereserveerd was. Maar omdat er toch nog een paar plaatsen waren, was dit geen probleem.

CAROLE B.
Beoordeeld op: 03/01/2019
CAROLE B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

The FOOD was really AWFUL and I still haven't...

The FOOD was really AWFUL and I still haven't understand what kind of meat was served in my cheeseburger! Definitely, it wasn't just beef!!! My worst food experience in 2018. OMG, how can you serve this kind of meat to customers? It is just incredible!!! I suggest everyone who want to enjoy a drink at Kelly's Pub to first have lunch or dinner somewhere else and then go just for a beer. I also suggest to the Chef and the owner to taste an authentic beefburger, if you don't see the difference with yours, please change your jobs. You deserve to be paid with Monopoly notes, you know this money who is not real, just like your meat... The waitress didn't even ask us why we didn't eat our dishes, she probably knows... SHAME on you!

Hugo S.
Beoordeeld op: 01/01/2019
Hugo S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Nice service, good food, nice prices...

Nice service, good food, nice prices

Agnes M.
Beoordeeld op: 26/12/2018
Agnes M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer tevreden. Correcte bediening en timing...

Zeer tevreden. Correcte bediening en timing en vooral: lekker! Goede sfeer, beetje lawaaierig.

Willy V.
Beoordeeld op: 09/12/2018
Willy V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

super vriendelijk, pracht service, lekker eten...

super vriendelijk, pracht service, lekker eten en nog betaalbaar. voor herhaling vatbaar. willy & fam.

Lisette V.
Beoordeeld op: 20/09/2018
Lisette V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening. Nog mooi weer dus op...

Vriendelijke bediening. Nog mooi weer dus op terras kunnen zitten. Voor de prijs van de wonderbox eten zeker ok.

Raymond
Beoordeeld op: 22/08/2018
Raymond beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

We had a Wonderbox and the fish and chips was...

We had a Wonderbox and the fish and chips was very good. The service was also very good and friendly. Unfortunately we had the smoke of a man’s sigare in our face :(

Frédien R.
Beoordeeld op: 19/08/2018
Frédien R. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

perfect and complete service...

perfect and complete service

Filip
Beoordeeld op: 18/08/2018
Filip beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Verry frienly people and Verry,Verry good food...

Verry frienly people and Verry,Verry good food

Peter A.
Beoordeeld op: 30/07/2018
Peter A. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten was ok...wachttijd redelijk...gekregen...

Eten was ok...wachttijd redelijk...gekregen menu voor 2 was ver onder de waarde van de bon van wonderbox dus dat kan veel beter

datum score