Beoordelingen van 22b - Zoet Zout Enzo

26 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
26 beoordelingen
datum score
Rene
Beoordeeld op: 27/09/2019
Rene beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Aardige mensen en een goed gevarieerd aanbod,...

Aardige mensen en een goed gevarieerd aanbod, ook voor vegetariërs en veganisten. Prettige sfeer in de zaak, prijsstelling in orde.

Gerda
Beoordeeld op: 11/09/2019
Gerda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het is een hippe omgeving, heel gezellig. Mense...

Het is een hippe omgeving, heel gezellig. Mensen zitten te werken met de laptop, krant te lezen … We hebben ook heel lekker gegeten, en het personeel is supervriendelijk! Ik ben een tevreden klant ...

placeholder
Sara
Beoordeeld op: 07/06/2019
Sara beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Het was er lekker en echt gezellig....

Het was er lekker en echt gezellig.

Catharina L.
Beoordeeld op: 04/04/2019
Catharina L. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Mijn gasten waren enthousiast en zullen waarsch...

Mijn gasten waren enthousiast en zullen waarschijnlijk nog meer komen eten in 22b.

Joke
Beoordeeld op: 07/02/2019

Lekker eten, vriendelijke mensen en aangenaam...

Lekker eten, vriendelijke mensen en aangenaam pand!

Danielle
Beoordeeld op: 08/12/2018
Danielle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijke mensen Lekker en verse maaltijden ...

Vriendelijke mensen Lekker en verse maaltijden Tof cocept

eduardo
Beoordeeld op: 08/11/2018
eduardo beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

lekker eten en seffer!...

lekker eten en seffer!

Philippe
Beoordeeld op: 11/08/2018
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Top bediening en eten, lekker & gezond, eerlijk...

Top bediening en eten, lekker & gezond, eerlijke prijzen voor kwaliteit, aanrader!

Tine
Beoordeeld op: 28/07/2018
Tine beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

fantastische sfeer, service en eten!...

fantastische sfeer, service en eten!

Peter
Beoordeeld op: 30/06/2018
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Cool and very down to earth....

Cool and very down to earth.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in