Beoordelingen van Enoteca Savini

164 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
164 beoordelingen
datum score
Hilde
Beoordeeld op: 17/11/2019
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten en gezellig restaurant...

Lekker eten en gezellig restaurant

myriam
Beoordeeld op: 24/10/2019
myriam beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Erg vriendelijke en hartelijke ontvangst, veel...

Erg vriendelijke en hartelijke ontvangst, veel informatie over de (herkomst van) de gerechten, en vooral: bijzonder lekker eten en dito wijnen.

Matthieu
Beoordeeld op: 13/10/2019
Matthieu beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

De bediening is geweldig het eten is zalig!...

De bediening is geweldig het eten is zalig!

Christel
Beoordeeld op: 07/10/2019
Christel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Huiselijke sfeer, warme bediening, superlekker...

Huiselijke sfeer, warme bediening, superlekker eten!

Nele
Beoordeeld op: 07/10/2019
Nele beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Heel vriendelijke bediening, verfijnde keuken...

Heel vriendelijke bediening, verfijnde keuken en prima wijn-suggesties!

Mattijs
Beoordeeld op: 05/10/2019
Mattijs beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Pasta was niet gaar + weinig keuze Interieur...

Pasta was niet gaar + weinig keuze Interieur is vrij stijf en sober en je zit heel kort op mekaar. Inkomhal is wel heel knap

Mart
Beoordeeld op: 29/09/2019
Mart beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Te weinig (hardwerkend) bediening zorgt voor...

Te weinig (hardwerkend) bediening zorgt voor slordigheden, lang wachten en weinig sfeer. Pasta niet gaar, carpaccio fantasieloos, Mascarpone Frutti del Bosco bevat alleen wat aalbessen

Jean
Beoordeeld op: 27/09/2019
Jean beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en fijn onthaal...

Lekker eten en fijn onthaal

Esmé
Beoordeeld op: 28/08/2019
Esmé beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel vriendelijk, super lekker en heerlijke...

Heel vriendelijk, super lekker en heerlijke wijn

George
Beoordeeld op: 10/08/2019
George beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Good pasta, great wine selection, normal prices...

Good pasta, great wine selection, normal prices and very friendly and helpful staff. The portions are more to enjoy the taste and the wine not to be full, but I prefer this in mixed company.

datum score