Beoordelingen van Enoteca Savini

141 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
141 beoordelingen
datum score
Valerie L.
Beoordeeld op: 09/12/2018
Valerie L. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Topeten en aangename sfeer...

Topeten en aangename sfeer

Peter
Beoordeeld op: 08/12/2018
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Eten was OK. Jammer van de geurhinder ('t putte...

Eten was OK. Jammer van de geurhinder ('t putteke') door het regenweer (?)

Ben
Beoordeeld op: 07/12/2018
Ben beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

zo lekker!...

zo lekker!

Pascal M.
Beoordeeld op: 24/11/2018
Pascal M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten, cosy sfeer. Het restaurant zat...

Lekker eten, cosy sfeer. Het restaurant zat vol, en de bediening liet soms een beetje op zich wachten wegens de drukte, dus neem goed gezelschap mee ;-)

Ria
Beoordeeld op: 01/11/2018
Ria beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Gezellige sfeer en erg lekker Italiaans eten....

Gezellige sfeer en erg lekker Italiaans eten. Vriendelijke bediening. Heel goede prijs- kwaliteitsverhouding ook.

Christiane
Beoordeeld op: 01/11/2018
Christiane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Veel te lange wachttijden tussen de gerechten,...

Veel te lange wachttijden tussen de gerechten, minime kaasschotel in vergelijking met vorige bezoeken

Catherine
Beoordeeld op: 12/10/2018
Catherine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijk personeel. Enige minpu...

Lekker eten, vriendelijk personeel. Enige minpunt, onze aubergineschotel was nogal vettig, maar doch lekker van smaak.

walter
Beoordeeld op: 12/10/2018
walter beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

het voldeed aan de verwachtingen...

het voldeed aan de verwachtingen

eddy
Beoordeeld op: 11/10/2018
eddy beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was erg druk en we hebben erg lang moeten...

Het was erg druk en we hebben erg lang moeten wachten op de anti pasti en de hoofdgerechten. Alles was heel lekker.

Dominique V.
Beoordeeld op: 29/08/2018
Dominique V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en vers eten. Enkel het dessert kon...

Lekker en vers eten. Enkel het dessert kon beter. Vriendelijke bediening. Gezellig buiten eten.

datum score