Beoordelingen van Enoteca Savini

173 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.6
173 beoordelingen
datum score
Sigurd
Beoordeeld op: 09/03/2020
Sigurd beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Fantastisch lekker en uitstekend advies om...

Fantastisch lekker en uitstekend advies om verschillende wijnen te proeven. Top aanrader!

dirk
Beoordeeld op: 06/03/2020
dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

lekker eten, gezellig...

lekker eten, gezellig

Elisabeth
Beoordeeld op: 28/02/2020
Elisabeth beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten, vriendelijke bediening en...

Heel lekker eten, vriendelijke bediening en zeer gezellige setting

Ludwig
Beoordeeld op: 21/02/2020
Ludwig beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader

Zeer authentieke gerechten , lekkere pasta...

Zeer authentieke gerechten , lekkere pasta al dente , vriendelijke gastvrouw.. Heel goed !

Kristl
Beoordeeld op: 16/02/2020
Kristl beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Wij hadden om 18u gereserveerd. Nadat we aan...

Wij hadden om 18u gereserveerd. Nadat we aan tafel zaten, kregen we de melding dat we een wisseltafel waren en dus om 19.55u moesten recht staan van onze tafel. Dit hadden we graag geweten bij onze reservatie. Dan hadden we elders gaan eten en niet daar. Op 2u moet je je eten binnen schrokken. En dan hadden we nog geen aperitief en koffie genomen. Het eten was lekker maar door het feit dat we de tijd zo in het oog moesten houden, hebben we niet van onze maaltijd kunnen genieten. Jammer !!!

Guy
Beoordeeld op: 06/02/2020
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Hartelijke verwelkoming, zeer lekker gegeten,...

Hartelijke verwelkoming, zeer lekker gegeten, en geen druk, niettegenstaande we op het einde nog maar met twee mensen in de zaak zaten.

Manuel
Beoordeeld op: 19/01/2020
Manuel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie

i really cant decide in between the staff and...

i really cant decide in between the staff and the food ,of course with that name the wines selection is great, grazie tanti alla sorela e il fratello anche il ragazzo

Cybelle
Beoordeeld op: 22/12/2019
Cybelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Great food, excellent wine and very friendly...

Great food, excellent wine and very friendly service! Our favorite Parmigiana di Melanzane in the whole city!

Bert
Beoordeeld op: 12/12/2019
Bert beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

The menu is rather small (no salads in winter)...

The menu is rather small (no salads in winter) and rest is mostly pasta... The wine card is very nice.

Hilde
Beoordeeld op: 17/11/2019
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten en gezellig restaurant...

Lekker eten en gezellig restaurant

datum score