Beoordelingen van Black Smoke

1018 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
1018 beoordelingen
datum score
Jean-Yves
Beoordeeld op: 30/06/2019
Jean-Yves beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Voor BBQ-fans is dit restaurant een referentie...

Voor BBQ-fans is dit restaurant een referentie en een ontdekking van perfecte slow cooking- smoke- en grill-combinaties.

Yannick
Beoordeeld op: 30/06/2019
Yannick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Ik ben wel te vreden het was zeer lekker leuk...

Ik ben wel te vreden het was zeer lekker leuk concept maar de bediening let enorm veel vallen Je werd vergeten en te weinig vlees voor wat het is kwa Brisket

Kim
Beoordeeld op: 30/06/2019
Kim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Weer een super ervaring...

Weer een super ervaring

Amber
Beoordeeld op: 30/06/2019

Vriendelijk personeel en super lekker gegeten...

Vriendelijk personeel en super lekker gegeten

Ingrid
Beoordeeld op: 29/06/2019
Ingrid beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer leuke avond gehad. Zeer vriendelijke servi...

Zeer leuke avond gehad. Zeer vriendelijke service, heel lekker eten en de cocktails zijn super

Marlon
Beoordeeld op: 29/06/2019
Marlon beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Enorm genoten van het heerlijke eten in de...

Enorm genoten van het heerlijke eten in de unieke setting en de bediening was buitengewoon vriendelijk en goed! Dank je!

Freya
Beoordeeld op: 28/06/2019
Freya beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Leuk concept, rooftop bar was gezellig om te...

Leuk concept, rooftop bar was gezellig om te zitten. Misschien toch enkele veggie/ visgerechten extra aanbieden.

Jan
Beoordeeld op: 28/06/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was een leuke ervaring, lekker eten en...

Het was een leuke ervaring, lekker eten en goede bediening

Micah
Beoordeeld op: 28/06/2019
Micah beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Yes, the service was great and the food was...

Yes, the service was great and the food was even better!

datum score