Beoordelingen van Restaurant Made In Antwerp

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
datum score
Jaron
Beoordeeld op: 02/12/2019
Jaron beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Hoewel het eten heerlijk was, kon dit de slecht...

Hoewel het eten heerlijk was, kon dit de slechte bediening niet goedmaken. We kregen de indruk dat de jonge kelners er tegen hun zin bijliepen. Heel lang wachten op apero, geen drinken aangeboden tijdens de maaltijd. Brood kwam pas op tafel na het hoofdgerecht op was... Jammer. De avond voordien ook nog geweest toen was alles prima in orde.

Romain
Beoordeeld op: 02/11/2019
Romain beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker Belgisch ......

Lekker Belgisch ...

Inez
Beoordeeld op: 28/10/2019
Inez beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Om te beginnen was de bediening te traag, alhoe...

Om te beginnen was de bediening te traag, alhoewel vriendelijk genoeg. Ravioli was lauw en moest terug de keuken in om opgewarmd te worden. Alhoewel smaak uiteindelijk ok dat gaf geen goede indruk en we konden in het gezelschap niet samen eten. Anderen hadden de business lunch besteld waarin op het bord speciaal aangegeven baby carottes zouden gezeten hebben. Wel misschien met een vergrootglas. Om dit alles dan af te sluiten hadden we verse muntthee besteld, die niet vers en evenmin muntsmaak had. De thee was gewoonweg slecht. Na klacht werd de thee niet aangerekend. Al bij al een slechte ervaring die mij als organisator in verlegenheid heeft gebracht.

Marc
Beoordeeld op: 20/09/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Alles ok behalve dat het restaurant niet te...

Alles ok behalve dat het restaurant niet te vinden was!! Geen naamaanduiding buiten en ik wist niet dat het gekoppeld was aan een hotel Gr Marc

Jan Wichert
Beoordeeld op: 16/09/2019
Jan Wichert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heerlijk gegeten, ontspannen sfeer. Fijne begel...

Heerlijk gegeten, ontspannen sfeer. Fijne begeleidende wijnen.

ivo
Beoordeeld op: 02/09/2019

mooi sfeervol interieur snelle en vriendelijke...

mooi sfeervol interieur snelle en vriendelijke bediening fijn gepresenteerd de borden maar het volume mocht wel wat meer zijn

Josephine
Beoordeeld op: 04/08/2019
Josephine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Al hoewel niet goedkoop, vond ik de keuken...

Al hoewel niet goedkoop, vond ik de keuken kwalitatief zeer goed.

Martine
Beoordeeld op: 26/07/2019
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer verfijnd en lekker, maar de portiegrootte...

Zeer verfijnd en lekker, maar de portiegrootte was klein voor de prijs.

Fleur
Beoordeeld op: 10/07/2019
Fleur beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Goede service ontvangen en lekker gegeten!...

Goede service ontvangen en lekker gegeten!

Kevin
Beoordeeld op: 08/07/2019
Kevin beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

In de keuken leveren ze fantastisch werk. Doch...

In de keuken leveren ze fantastisch werk. Doch in de zaal hadden ze geen overzicht, noch controle.

datum score