Beoordelingen van Grand Café Capitale

149 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
149 beoordelingen
datum score
Johan
Beoordeeld op: 19/07/2021
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Aangename omgeving, vriendelijke bediening,...

Aangename omgeving, vriendelijke bediening, het eten was oké.

Ann
Beoordeeld op: 15/07/2021
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

vlotte en vriendelijke bediening, lekker eten,...

vlotte en vriendelijke bediening, lekker eten, prachtig kader

Tom
Beoordeeld op: 13/07/2021
Tom beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Uitstekende bediening, vegetarische mogelijhede...

Uitstekende bediening, vegetarische mogelijheden, soepelheid ivm tijdstip reservatie. Ik kom terug.

Tessa
Beoordeeld op: 12/07/2021
Tessa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader

Zeer vriendelijke bediening! Lekker eten in...

Zeer vriendelijke bediening! Lekker eten in een gezellig kader.

Maxime
Beoordeeld op: 11/07/2021
Maxime beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Algemeen was alles OK, maar enkele minpunten...

Algemeen was alles OK, maar enkele minpunten op de essentie: het eten. - tempura van oesterzwam dreef in het vet - 2x steak simmenthaler: taai, foute cuisson,veel vet. echt niet goed..

Daisy
Beoordeeld op: 10/07/2021
Daisy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke en goede service. Heel lekker...

Zeer vriendelijke en goede service. Heel lekkere keuken. Verassend, verfrissend, smaakvol. Wij komen beslist terug om iets anders van de kaart te proeven.

Kris
Beoordeeld op: 05/07/2021
Kris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijke. Sharings en gerechten en ruime keuze...

Heerlijke. Sharings en gerechten en ruime keuze dranken aan schappelijke prijzenzeer vlotte bediening en super vriendelijk personeel Is m n derde bezoek aan deze schitterende locatie zowel binnen. als op het ruime half overdekte terras Warm aanbevolen plek

Tara
Beoordeeld op: 30/06/2021
Tara beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Eenvoudig te reserveren, makkelijk via qr te...

Eenvoudig te reserveren, makkelijk via qr te bestellen en betalen en vlotte vriendelijke service!

marijke
Beoordeeld op: 29/06/2021
marijke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Onwaarschijnlijk goede bediening! Super vriende...

Onwaarschijnlijk goede bediening! Super vriendelijk en attent (wij kregen de laatste steak tartaar als voorgerechtje om te delen, van het huis) We zeggen het verder

Dimitrios
Beoordeeld op: 28/06/2021
Dimitrios beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening. Lekker ontbijt Fijne...

Vriendelijke bediening. Lekker ontbijt Fijne omgeving

datum score