Beoordelingen van Danieli Il Divino

2372 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
2372 beoordelingen
datum score
Dominique
Beoordeeld op: 18/10/2019
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker gegeten in een aangenaam kader...

Zeer lekker gegeten in een aangenaam kader met supervriendelijke bediening Voor mij een vaste waarde, niet goedkoop , maar waar voor je geld

Huub
Beoordeeld op: 17/10/2019
Huub beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

top ambiance, top bediening en top eten...

top ambiance, top bediening en top eten

Patrick
Beoordeeld op: 17/10/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Perfecte en vriendelijke bediening en uiteraard...

Perfecte en vriendelijke bediening en uiteraard de lekkere gerechten (voor.,hoofd en nagerecht)

Dimitri
Beoordeeld op: 16/10/2019
Dimitri beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

vlotte bediening, lekker eten en gezellig!...

vlotte bediening, lekker eten en gezellig!

Chris
Beoordeeld op: 16/10/2019
Chris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, en lekker gegeten....

Vriendelijke bediening, en lekker gegeten. Uitgebreide keuze op de kaart.

Inge
Beoordeeld op: 16/10/2019
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader

mooi interieur, lekker eten en vriendelijke...

mooi interieur, lekker eten en vriendelijke bediening

Hugo
Beoordeeld op: 16/10/2019
Hugo beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Voortreffelijk dineren in sfeervolle ambiance....

Voortreffelijk dineren in sfeervolle ambiance.

Edwin
Beoordeeld op: 15/10/2019
Edwin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Mooi interieur, gemiddeld goed eten, goede...

Mooi interieur, gemiddeld goed eten, goede bediening.1 hoofdgerecht was lauw, de truffel op de steak tartaar had helemaal GEEN smaak. Veel te veel drukte, waardoor de sfeer sterk vermindert.

simonne
Beoordeeld op: 15/10/2019

goede ontvangst, en bediening, lekker eten...

goede ontvangst, en bediening, lekker eten

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in