Beoordelingen van Danieli Il Divino

2054 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.0
2054 beoordelingen
datum score
Kristof
Beoordeeld op: 18/04/2019
Kristof beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Eten superlekker zoals altijd en service top!!!...

Eten superlekker zoals altijd en service top!!!!

Daisy
Beoordeeld op: 18/04/2019
Daisy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijke en attente bediening, lekker eten,...

Vriendelijke en attente bediening, lekker eten, mooi kader. Ik kom op 17/5 terug.

Gunter
Beoordeeld op: 14/04/2019
Gunter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer mooi restaurant - zeer aangenaam kader,...

Zeer mooi restaurant - zeer aangenaam kader, zeer goed gegeten. Spijtig dat er teveel nadruk wordt gelegd op het feit dat er een 2e shift aankomt. Mijn vrouw en ik komen zeker terug!

Annemie
Beoordeeld op: 13/04/2019
Annemie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Schitterend kader maar onze pizza’s trokken...

Schitterend kader maar onze pizza’s trokken echt op niks. Nog niet de helft opgegeten. Onmogelijk met een mes door te snijden en gewoon ronduit taai.

INGE
Beoordeeld op: 11/04/2019
INGE beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Gastvrouw heeft ons goed onthaald ! Was commer...

Gastvrouw heeft ons goed onthaald ! Was commercieel en positief ingesteld. Alles verliep naar wens !

Leen O.
Beoordeeld op: 11/04/2019

Lekker, fijne bediening, mooi kader...

Lekker, fijne bediening, mooi kader

Chiara
Beoordeeld op: 11/04/2019
Chiara beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super vriendelijke en correcte bediening. Zeer...

Super vriendelijke en correcte bediening. Zeer lekker eten!

Koenraad
Beoordeeld op: 09/04/2019
Koenraad beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Mooie omkadering , vriendelijke bediening en...

Mooie omkadering , vriendelijke bediening en lekker eten. Mijn dochter heeft ook lekker glutenvrij kunnen eten alleen jammer dat er in het dessertassortiment zeer weinig keuze was glutenvrij enkel sorbet en fruitsla.

Warre
Beoordeeld op: 08/04/2019
Warre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prachtige locatie, zeer lekker eten en bedienin...

Prachtige locatie, zeer lekker eten en bediening.

frank
Beoordeeld op: 06/04/2019
frank beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker en gezellig...

Lekker en gezellig

datum score