Beoordelingen van Danieli Il Divino

2427 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
2427 beoordelingen
datum score
Cornelis
Beoordeeld op: 19/11/2019
Cornelis beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

goede sfeer , uitstekende bediening...

goede sfeer , uitstekende bediening

peter
Beoordeeld op: 19/11/2019
peter beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Professionele service, kwaliteit maaltijd....

Professionele service, kwaliteit maaltijd.

Danielle
Beoordeeld op: 19/11/2019
Danielle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Alles was in orde....

Alles was in orde.

Ana-Maria
Beoordeeld op: 18/11/2019
Ana-Maria beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Food and service were good. The only thing...

Food and service were good. The only thing I would change is the location of the toilets which are on the first floor. The stairs are very steep and narrow, very difficult for elderly people, not accessible for handicap people.

Michel
Beoordeeld op: 18/11/2019
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Lekker, gezellig, goede bediening...

Lekker, gezellig, goede bediening

Carolina
Beoordeeld op: 17/11/2019
Carolina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker gegeten, vriendelijke bediening en gezel...

Lekker gegeten, vriendelijke bediening en gezellige bar waar ze ons goed geholpen hebben bij de keuze van alcoholvrije cocktails.

Hans B.
Beoordeeld op: 17/11/2019
Hans B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker eten, vriendelijke ober, mooi...

Super lekker eten, vriendelijke ober, mooi kader. Een aanrader vonden we met zijn allen. Heel leuk, heel fijn.

Marc
Beoordeeld op: 16/11/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Zeer aangenaam verrast, binnenkort hebben wij...

Zeer aangenaam verrast, binnenkort hebben wij kantoor in jullie buurt en zullen dan meer komen.

Denise
Beoordeeld op: 15/11/2019
Denise beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Uniek kader, je kan zeker indruk maken als...

Uniek kader, je kan zeker indruk maken als je zakenrelaties meebrengt naar dit restaurant, vriendelijke en snelle bediening, gezellige sfeer en superlekker eten! Ik ben een regelmatige bezoeker.

Philip
Beoordeeld op: 15/11/2019
Philip beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Lekker eten en gezellige sfeer (as usual)...

Lekker eten en gezellige sfeer (as usual)

datum score