Beoordelingen van Danieli Il Divino

2381 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
2381 beoordelingen
datum score
Kevin
Beoordeeld op: 21/10/2019
Kevin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer tevreden...

Zeer tevreden

Harry
Beoordeeld op: 21/10/2019
Harry beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Geweldig restaurant, snel, perfect gegeten!...

Geweldig restaurant, snel, perfect gegeten!

L
Beoordeeld op: 21/10/2019
L beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Omdat de ambiance geweldig is ,de gerechten...

Omdat de ambiance geweldig is ,de gerechten goed en de bediening uitstekend . We komen er al 24 jaar!

Geert
Beoordeeld op: 21/10/2019
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vriendelijke ontvangst, nog op het laatste...

Vriendelijke ontvangst, nog op het laatste moment een tafeltje beschikbaar. Obers waren nogal gehaast en de rekening klopte niet.

peter
Beoordeeld op: 21/10/2019
peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

zeer persoonlijk onthaal ! ok, we komen wel...

zeer persoonlijk onthaal ! ok, we komen wel vrij vaak naar danieli maar toch geeft het een heel fijn gevoel dat men ons herkent ! eten was wederom onberispelijk !

Petra
Beoordeeld op: 21/10/2019
Petra beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

mooi kader, vriendelijke bediening, lekkere...

mooi kader, vriendelijke bediening, lekkere gerechten

Bruno
Beoordeeld op: 20/10/2019
Bruno beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

One of our favorite restaurants. We really...

One of our favorite restaurants. We really enjoy to go there and have a nice dinner. Really recommend.

HILDE
Beoordeeld op: 19/10/2019
HILDE beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Gezellig kader, goede bediening en zeer lekker...

Gezellig kader, goede bediening en zeer lekker eten

dirk
Beoordeeld op: 19/10/2019
dirk beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer correcte en vriendelijke service goede...

zeer correcte en vriendelijke service goede prijs kwaliteit

Dominique
Beoordeeld op: 18/10/2019
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker gegeten in een aangenaam kader...

Zeer lekker gegeten in een aangenaam kader met supervriendelijke bediening Voor mij een vaste waarde, niet goedkoop , maar waar voor je geld

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in