Beoordelingen van Plein Publiek

150 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.3
150 beoordelingen
datum score
talisa
Beoordeeld op: 09/03/2020
talisa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het was er zeer koud, je kon niet anders dan...

Het was er zeer koud, je kon niet anders dan met je jas aan eten. De druppels condens kwamen terug naar beneden en vielen zelfs in het buffet.

Petra
Beoordeeld op: 04/12/2019
Petra beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Lekker eten en heel vriendelijke bediening....

Lekker eten en heel vriendelijke bediening.

Pol
Beoordeeld op: 01/12/2019
Pol beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

uitzonderlijk lekker gegeten vriendelijke bedie...

uitzonderlijk lekker gegeten vriendelijke bediening correcte bediening

Larissa
Beoordeeld op: 30/11/2019
Larissa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het was wel lekker, maar ik had daarvoor gevraa...

Het was wel lekker, maar ik had daarvoor gevraagd om ermee rekening te houden dat mijn vriendin zwanger is. Maar toch wordt er niet echt opgelet en moesten wij twee keer vragen om dingen door te bakken, wat dan niet gebeurt is. Ook was de rook echt veel in de serre en al de kleren ruiken heel hard naar rook. Maar service was ok en ook de gerechten lekker.

Erwin
Beoordeeld op: 25/11/2019
Erwin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Fantastische locatie en concept van party nadie...

Fantastische locatie en concept van party nadien. De cocktails en amuze waren ook heel verzorgd. Mijn eten was allemaal super lekker (langoestine en zeebaars). Kleine opmerking want 2 vrienden klaagden wel over de kwaliteit van het vlees, ik dacht de Ierse zesrib. Ook de service ging vrij traag. Gelukkig waren we nog net op tijd voor de stoelen en tafels aan kant moesten.

Marc
Beoordeeld op: 25/11/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Leuke setting: Alhoewel dat het vlees beter...

Leuke setting: Alhoewel dat het vlees beter kon qua smaak en vooral de verwarming. Het was er berekoud

Ellen
Beoordeeld op: 24/11/2019
Ellen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heerlijk gegeten!!...

Heerlijk gegeten!!

Katrijn
Beoordeeld op: 18/11/2019

Verrassende brunch. Geen typische 'spek met...

Verrassende brunch. Geen typische 'spek met eitjes'. Leuke locatie

Matthias
Beoordeeld op: 17/11/2019
Matthias beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer lekker eten, beperkte kaart. Service liet...

Zeer lekker eten, beperkte kaart. Service liet soms op zich wachten.

Kelly
Beoordeeld op: 17/11/2019
Kelly beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Geweldig eten, schitterende en vriendelijke...

Geweldig eten, schitterende en vriendelijke bediening! Toffe locatie!

datum score