Beoordelingen van Plein Publiek

35 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
35 beoordelingen
datum score
Robert
Beoordeeld op: 21/01/2019
Robert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekkere en gevarieerde brunch, vlotte...

Heel lekkere en gevarieerde brunch, vlotte bediening, luchtig en open ruimte, in tegenstelling van opeen gepakte tafel met te veel personen. Te verbeteren, de aanduiding van het restaurant alsook de ingang, niemand van onze tefel had het vlot gevonden. We hebben allen een heel positieve indruk van onze brunch.

Kim
Beoordeeld op: 21/01/2019
Kim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Brunch was bien soginé! Heel lekker eten en...

Brunch was bien soginé! Heel lekker eten en vriendelijk personeel. Ideale zondagochtend! :)

Filip V.
Beoordeeld op: 20/01/2019
Filip V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten, zeer klantvriendelijke en...

Heel lekker eten, zeer klantvriendelijke en vlotte bediening. Temperatuur in het restaurant was ditmaal beter dan voorheen. Het blijft een gevoelig punt als je te dicht bij de ramen zit. De Grill Masters kookgeurtjes neem je mee naar huis in je kledij en je haren.

didier
Beoordeeld op: 14/01/2019
didier beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Beste , Het was er erg koud zowat iedere klant...

Beste , Het was er erg koud zowat iedere klant hield zijn jas aan, té weinig personeel in de zaal , geen sfeer , door de koude ook niet gezellig. We waren ontgoocheld ook op het vuur werd niks gekookt. We zijn dan ook direct na het eten vertrokken en elders gaan natafelen. Wat we op het bord kregen was lekker maar een stukje vlees of vis dat vanop het vuur kwam en ter plaatse versneden zou worden zou het allemaal veel 'échter' en aangenamer maken....in zo'n restaurant zo er belevenis moeten zijn.....

maria
Beoordeeld op: 13/01/2019
maria beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

We hebben erg lekker gegeten , erg veel lekkere...

We hebben erg lekker gegeten , erg veel lekkere en verse groentjes wat we altijd apprecieren , goed toebereid , en hoewel het druk was is ook de bediening vlot en vooral erg vriendelijk verlopen , tof concept , houden zo !( eventueel een extra vegetarisch gerecht op de kaart ) Plein Publiek wordt vast en zeker door ons aangeraden ! Complimenten nog aan de chefs , en jullie hele team .

Liesbeth V.
Beoordeeld op: 09/01/2019
Liesbeth V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het was er niet aangenaam warm. De rooklucht...

Het was er niet aangenaam warm. De rooklucht overheerste. Het vlees was wel heel lekker. te weinig groenten. Vriendelijke bediening

Paul S.
Beoordeeld op: 05/01/2019
Paul S. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Kader, concept, bediening. Minpunt was geur...

Kader, concept, bediening. Minpunt was geur buiten bij aankomst maar zeker temperatuur binnen mocht iets hoger, was relatief koud.

Muriel P.
Beoordeeld op: 05/01/2019
Muriel P. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Super mooie en gezellige plek! Eten was heerlij...

Super mooie en gezellige plek! Eten was heerlijk en zeer vriendelijke bediening!

Caro A.
Beoordeeld op: 05/01/2019
Caro A. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vriendelijk personeel maar weinig pro-actief...

Vriendelijk personeel maar weinig pro-actief en actief. Obers stonden aan een tafeltje te babbelen. We hebben moeten vragen om af te ruimen, om lege glazen mee te nemen en op ietwat drank te mogen bestellen. Ober is nochtans 4x voorbij onze tafel gekuierd.

Thomas N.
Beoordeeld op: 30/12/2018
Thomas N. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Top locatie en top eten ....

Top locatie en top eten .

datum score